Breaking Mii de pelerini cu STEAGURI MAGHIARE îl așteaptă pe Papa Francisc la Șumuleu Ciuc. Se va intona imnul Ungariei ?

A două zi a vizitei apostolice a Sanctității Sale, Papa Francisc I, continuă azi la Sanctuarul de la Șumuleu Ciuc și apoi va trece în Moldova. Premierul Dancila si Guvernul Romaniei, in pelerinaj alaturi de Papa Francisc, la vechea basilica din Sumuleu Ciuc. Președintele Klaus Iohannis a preferat să rămână în Capitală pentru manifestări legate de Ziua Copilului.

Sanctitatea Sa va oficia Sfanata Liturghie in limba italiana, Vaticanul insistand ca prima limba in care va fi tradusa sa fie romana, apoi maghiara. La Basilica minora de la Sumuleu Ciuc este asteptat sa participe astazi și presedintele Ungariei, aici desfasurandu-se in mod traditional cel mai mare pelerinaj catolic din Europa rasariteana.

Citiți și:  Iohannis pornește robinetul cu bani în România. A semnat decretul DE URGENTA!

Sanctitatea Sa Papa Francisc a decolat la 7 dimineata de pe aeroportil otopeni cu o aeronava tarom si urmeaza sa se imbarce la Targu Mures pentru urmatorul punct de pe traseul papal: Iașiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.