fbpx
GENERAL

Avocat, fost director la Consiliul Județean Ilfov, plătit de primării din Iași pentru împrumuturi la bănci

Avocatul bucureștean Gabriel Constantin Năstase, fost director la Consiliul Județean Ilfov, a revenit în forță printre primăriile liberale, după ce în ultimii ani s-a lipit la banii comunei Miroslava, localitate condusă de liberalul Dani Niță. Recent, cabinetul de avocatură al lui Năstase a bătut palma cu Primăria comunei Coarnele Caprei, unde primar este liberalul Mihai Țibucanu. Contractul a fost încheiat într-o singură zi, valoarea acestuia fiind de 75.000 lei (15.000 euro), scrie 7iasi.

Contractul a fost încheiat la finalul lunii iunie 2023, în aceeași zi în care Primăria de la Coarnele Caprei postat anunțul pe sistemul electronic de achiziții publice. Valoarea acestuia prevede furnizarea de consultanță juridică pentru finanțări rambursabile, adică pentru împrumuturi de la bănci, dar și pentru întocmirea unor documentații premergătoare licitațiilor.

În cursul anului 2023, Gabriel Constantin Năstase, a avut 13 contracte publice, valoarea totală a acestora fiind de circa 770.000 lei. Zece dintre contracte au fost încheiate cu primării și consilii județene din zona de sud a țării, iar trei cu primării din județul Iași. În afara contractului cu Primăria Coarnele Caprei, Năstase a bătut palma și cu Primăria Miroslava, pentru 20.000 lei și cu Primăria Popricani, pentru aproape 60.000 lei, ambele primării PNL. Cele două contracte au fost încheiate pentru consultanță în vederea împrumuturilor.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.