“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Austria dezminte un zvonul lansat din Rusia: ‘Femeie care ar fi ucis-o pe Daria Dughin, găsită moartă într-un apartament’

Darina Dughina si presupusa asasina Natalia Vovk 0864fe8c6b

Rețelele de socializre din Rusia au vuit duminică la amiază! Un zvon a fost distribuit intens, fără însă o confirmare oficială. În respectiva postare se preciza că femeia care ar fi planificat asasinatul Dariei Dughin, fata lui Alaxandr Dughin, a fost găsită moartă după crimă într-un apartament închiriat. De asemenea, se mai preciza că avea „17 răni înjunghiate în corp și o bucată de hârtie în mână”. Ca să fie mai convingător, cel care a lansat mesajul a atașat presupuse poze în care se precizează că e vorba de Natalya Vovk, cea acuzată de asasinat.

Ministerul Afacerilor Interne al Austriei nu confirmă însă datele difuzate pe canalele de Telegram rusești. “Putem raporta că un astfel de caz nu este cunoscut în Austria. Prin urmare, nu putem confirma fiabilitatea acestor informații”, a declarat duminică ministerul, ca răspuns la o solicitare din partea unui corespondent TASS.

Anterior, informații despre presupusa asasinare a lui Vovk au fost distribuite pe Telegram, fiind ulterior publicate și de ediția austriacă a Exxpress.

Daria Dughin a murit în seara zilei de 20 august, când mașina ei a fost aruncată în aer pe autostrada Mozhayskoye din apropierea satului Bolshiye Vyazemy din districtul Odintsovo din regiunea Moscovei. Pe 22 august, Centrul pentru Relații Publice al FSB din Rusia a declarat pentru TASS că asasinarea lui Dugina a fost rezolvată. Potrivit departamentului, atacul a fost pregătit de serviciile speciale ucrainene, iar autorul este un cetățean al Ucrainei Natalia Vovk, care a fugit după crima din Estonia.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.