“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Atentie! Schimbări MAJORE. Răsturnare de situație în cazul contractelor de energie electrică!

breaking news 1

Avem informaţii de ultimă oră despre factura la energie electrică. Se decid chiar acum schimbări majore pentru peste 6 milioane de consumatori care trebuie să treacă de pe piaţa universală de energie electrică pe piaţa concurenţială, odată cu liberalizarea pieţei.

După scandalul facturilor la energie mai mari cu 25% pentru consumatorii care nu vor avea timp să aleagă o ofertă de pe piaţa concurenţială şi vor rămâne la tarifele de pe piaţa universală şi după ce am văzut acele cozi la furnizorii de energie electrică, abia acum oficialii Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în domeniul energiei şi cei ai Consiliului Concurenţei caută soluţii şi lucrează la un ordin care să vină în sprijinul celor 6 milioane de consumatori.

Conform informaţiilor obţinute în exclusivitate de Antena 3, consumatorii vor fi trecuţi direct pe preţul concurenţial, cel mai mic din ofertele actualilor furnizori. De exemplu, dacă încă sunteţi pe piaţa reglementată, atunci furnizorul pe care îl aveţi va trebui să vină spre dumneavoastră cu oferta cea mai mică pe care o are pe piaţa concurenţială. Dacă timp de 6 luni nu optaţi pentru oferta sa şi nici nu alegeţi un furnizor de pe piaţa concurenţială, atunci veţi rămâne la acelaşi furnizor pe care îl aveţi acum şi la aceeaşi factură.

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, a intrat în direct la Antena 3 unde a declarat că românii ar trebui să consulte cel puțin 2-3 oferte de energie electrică, atât ale furnizorilor actuali, cât și ale furnizorilor noi.

”În primul rând, niciodată nu ar fi trebuit să ajungem într-o astfel de situație. În al doilea rând, au publicat un ordin, acum lucrează la un alt ordin preluând o idee venită de la Guvern. Trebuie să vedem exact cum va arăta textul, pentru că pot fi foarte multe amănunte care schimbă datele problemei. Ofertele se schimbă de la o zi la alta, de la o săptămâna la alta.. Trebuie să vedem toate amănuntele.

Până atunci, putem spune că oamenii, fără să stea la cozi, încet, încet, să încerce să își găsească un furnizor pe piața concurențială. Dar este inadmisibil modul în care autoritățile s-au comportat în acest caz.

Ar trebuie să consultăm măcar 2 sau 3 oferte ca să alegem repede una dintre ele. Și ar trebui să ne uităm nu numai la ofertele furnizorilor actuali, ar trebui să ne uităm și la ofertele altor furnizori”, a declarat Răzvan Nicolescu la Antena 3.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.