“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ATENTIE! JANDARMERIA achizitioneaza cartuse, grenade fumigene si grenade cu efecte speciale – Se pregatesc de LUPTA

jandarmerie

Jandarmeria Romana – UM 0260 Bucuresti vrea sa achizitioneze cartuse de manevra si cartuse cu efect de marcare, grenade fumigene si grenade cu efecte speciale, precum si petarde, in valoare de peste 400.000 de lei, pentru completarea deficitului de inzestrare al unitatilor sale, se arata intr-un anunt publicat in SICAP.

Conform anuntului citat, a fost demarata o procedura de tip cerere de oferta prin care se doreste cumpararea ‘unor bunuri materiale de resort A.G.Ch. necesare in vederea completarii deficitului de inzestrare al unitatilor Jandarmeriei Romane’.

In acest sens, Jandarmeria Romana – UM 0260 Bucuresti doreste atribuirea unui contract de achizitii publice cu o valoare estimata la 419.960 de lei, mentioneaza Agerpres.

VEZI SI: ALERTA – Explodeaza BOMBA in politica: Amănunte ȘOCANTE despre sentința lui Dragnea!

Prin aceasta procedura, Jandarmeria vrea sa cumpere cartuse de calibrul 7,62×39 mm scurt de manevra (100.000 de bucati), cartuse de calibrul 9×19 mm pentru antrenament cu efect de marcare (20.000 de bucati), grenade fumigene (1.556 de bucati), petarde unice (2.000 de bucati) si grenade de mana cu efecte speciale – acustice si luminoase (300 de bucati).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 iunie, ora 15,00, se mai arata in anuntul citat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.