“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

ATAC SANGEROS in SPITAL: Două asistente, INJUNGHIATE de un TIGAN

testul obregia

Clipe de panica pentru două asistente de la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală. Femeile au fost înjunghiate de un tigan noaptea trecuta. Atacatorul devenise extrem de agresiv, iar poliţia a fost mobilizată de urgenţă pentru a-l prinde.

Problemele psihice au fost cele care au determinat internarea lui la Spitalul Obregia. El a improvizat un dispozitiv ascuţit şi le-a atacat pe cele două asistente, pe care le-a înjunghiat. Ulterior, agresorul a fugit şi s-a ascuns, iar poliţia a fost chemată de urgenţă pentru a-l prinde, întrucât personalul din spital s-a temut să intervină, deoarece bărbatul era foarte agresiv şi periculos.

Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe tiganul violent şi l-au dus la sectie pentru audieri. Cum acesta are probleme psihice, este puţin probabil să fie reţinut şi ar urma să se întoarcă la spital, unde va fi izolat într-o cameră specială.

VEZI SI: SCANDAL MARE LA SPITALUL JUDETEAN: Medicii aparati de MASCATI, dupa ce un tigan de 13 ani a murit dupa o operatie de apendicita

VEZI SI: RĂZBOIUL INTERLOPILOR Tudor Stoiţi, în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o sabie înr-o bătaie ca-n filme

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.