“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

ATAC la adresa americanilor: Fostul președinte afgan afirma ca STATUL ISLAMIC este “PRODUSUL SUA”

Presedintele afgan

Gruparea teroristă Stat Islamic este un produs și un instrument al Statelor Unite, care utilizează teritoriul Afganistanului pentru a testa armele, a declarat fostul președinte afgan Hamid Karzai pentru Fox News.

Karzai a fost președinte al Afganistanului aproape zece ani, de la 7 decembrie 2004 pană la 29 septembrie 2014 și în timpul președinției sale, critici internaționale s-au concentrat în jurul guvernului Karzai, fiind acuzată corupția guvernamentală sistemică, frauda electorală, legăturile financiare cu CIA și guvernul Iranului. Acuzațiile au fost dezmințite de fostul președinte care a spus că „perceptia coruptiei“ este o încercare deliberată de a slăbi guvernul afgan.

Karzai a spus că: Statele Unite trebuie să explice zborurile de rutină ale elicopterelor nemarcate, care aprovizionează fracțiuni de teroare de pe frontiera Pakistan și Afganistan.

Fostul președinte și-a arătat și îngrijorarea cu privire la bomba de mare putere care a fost lansată luna trecută în estul Afganistanului de Statele Unite și care a vizat o rețea de peșteri și tuneluri utilizate de militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic.

În urma bombardamentului masiv lansat de Statele Unite, filiala afgană a rețelei teroriste Stat Islamic a anunțat că nu a suferit pierderi. (sursa)

VEZI SI: Stephen Hawking, cel mai deştept om de pe pământ, spune cum poate fi învins Statul Islamic

VEZI SI: De ce NU avem nevoie de SUA,UE si ARABI!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.