“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Aquaman and the Lost Kingdom (2023) – online subtitrat

Aquaman și regatul pierdut - film online tradus in romana

aquaman and the lost kingdom 971008l 1600x1200 n b4ad9791

Filmul “Aquaman and the Lost Kingdom” (2023), regizat de James Wan și avându-i în distribuție pe Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison și Ben Affleck, aduce o continuare spectaculoasă și plină de acțiune a aventurii Aquaman.

În acest film, inamicul persistent al lui Aquaman, Black Manta, alimentat de dorința de a se răzbuna pentru moartea tatălui său, se pregătește să se confrunte din nou cu eroul subacvatic. De data aceasta, el are în posesie puternicul Trident Negru, o armă cu o putere formidabilă și întunecată.

Aquaman se vede nevoit să caute ajutorul fratelui său, Orm, fostul rege al Atlantidei, într-o alianță neașteptată. Ei își unesc forțele pentru a opri pericolul reprezentat de Tridentul Negru și pentru a proteja regatul subacvatic, familia lui Aquaman și lumea de la distrugere.

Pregătit să treacă peste diferențele și conflictele trecute, Aquaman și Orm se confruntă cu o amenințare mai mare ca oricând și trebuie să se alieze pentru a-și salva lumea, punând în pericol propria lor existență în timp ce luptă pentru pace și protecție.

“Aquaman and the Lost Kingdom” oferă o combinație captivantă de acțiune spectaculoasă, efecte vizuale impresionante și o poveste complexă, aducând un plus de profunzime și dezvoltare a personajelor din universul Aquaman. Cu ritm alert și momente surprinzătoare, acest film reprezintă un capitol fascinant și intens în aventurile lui Aquaman și în lumea subacvatică plină de secrete și pericole.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.