“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Anunțul lui Raed Arafat: se va întâmpla în 2022 şi e de foarte rău!

arafat raed 22

Şeful DSU, Raed Arafat, are veşti proaste pentru români. Chiar dacă există un vaccin pentru Covid-19, iar specialiştii au avut timp să studieze în detaliu noul coronavirus, pandemia nu se află aproape de final. Cel puţin, nu în ţara noastră.

Statele care au rata de vaccinare mare vor putea să intre în normalitate mult mai repede decât țările cu procente mai mici în ceea ce privește imunizarea împotriva Covid-19. În ce tabără se află România ştim cu toţii.

2022, un an cel puţin la fel de greu
În consecinţă, Arafat i-a anunţat pe români că anul 2022 va fi cel puţin la gel de greu precum 2021. În acest moment, ne aflăm în valul 4, un val al nevaccinaţilor.

„Voi folosi ceea ce au spus colegii noștri din Germania despre valul pe care îl au acum, că o să fie pandemia persoanelor nevaccinate.

În lipsa unui tratament specific – care până acum arată că efectul lui este cam de 50% reducere a șansei ca o persoană să ajungă terapie intensivă, deci nu este o protecție sută la sută – rămâne vaccinarea soluția optimă.

Statele care au rata de vaccinare mare vor putea să intre în normalitate mult mai repede decât statele care au rata de vaccinare mai mică. Depinde de noi toți acest efort”, a răspuns șeful DSU.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă joi, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 9.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 451 de decese, din care 55 din perioada anterioară.

Numărul pacienţilor de la ATI a trecut de 1.900, fiind cel mai grav bilanţ de la începutul pandemiei. Incidenţa îmbolnăvirilor în Bucureşti este în scădere, fiind 12,44.

„Dacă nevaccinații se vor informa și vor căuta date de la medici despre vaccin, după care se vor vaccina și se va ajunge la o rată mare, și noi vom putea zice că anul viitor poate să fie anul în care într-adevăr ne întoarcem la normalitate. Dar, dar la acest moment nu putem afirma acest lucru”, declară Arafat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Arafat minte cu nerușinare fiindcă cei mai mulți care se îmbolnăvesc nu sunt nevaccinații, ci vaccinații. Intrați pe activenews.ro și vedeți realitatea. Spitalele sunt pline de vaccinați, nu de nevaccinați. Minte ca să oblige lumea să se vaccineze fiindcă dacă ar spune adevărul, e logic că vaccinul nu mai face față la varianta delta și n-o să facă față nici la altele care vor mai veni. Dacă ar folosi două doze, de ce spun ticăloșii să facă și pe a treia, și pe a patra? Până la urmă… vaccin anual. Vaccinul este un mijloc de control și de subjugare a celor ce-l primesc. Și de reducere a populației. Câți au murit și câți s-au îmbolnăvit? Sute de mii, dar sunt ignorați de mass-media globalistă și dezvăluiți de site-urile independente, alternative.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.