ANUNT de ULTIMA ORA din partea METEOROLOGILOR – Ce TEMPERATURI RECORD ne asteapta

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade pe litoral şi 27…28 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade.

Pentru sâmbătă, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în orele după-amiezii când vor fi averse şi descărcări electrice în Carpaţii Orientali şi local în restul zonei montane şi pe arii restrânse în Moldova şi Transilvania, iar în celelalte regiuni astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat.

Citiți și:  Prognoza SPECIALA de la ANM: Cand vin PLOILE

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului și de scurtă durată şi în celelalate zone, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, mai scăzute în zona litorală, unde se vor înregistra între 13 şi 17 grade, iar în primele ore va mai fi ceaţă; minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, potrivit România Tv.

În București, vremea se va menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Ce vreme ne așteaptă duminică…

Pentru duminică, vremea va fi în general frumoasă şi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru mijlocul lunii aprilie în majoritatea zonelor ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade pe litoral şi 27…28 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza în zona montană unde izolat vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul, estul ţării şi la munte. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Citiți și:  Prognoza SPECIALA de la ANM: Cand vin PLOILE

Și în București vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile