Antena1 – NISTE MIZERII: Adevaratul om care a scos soferita pe brate a fost PRIETENUL EI, nu asa zisele „victime”

De pe la Antena1 se aude: „eventualele victime ar fi scos soferita pe brate dupa cumplitul accident.”

„Personal il cunosc pe acel baiat, el se afla langa prietena sa in momentul producerii accidentului, tot el a scos fata pe brate… nu-i mai transformati in eroi pe altii! Se vede clar in filmare.”

MANIPULARE JOSNICA DIN PARTEA ANTENEI 1: 

De pe Observator:

Un impact teribil putea duce la o tragedie de proporţii pe un bulevard aglomerat din Buzău! Mai mulţi tineri au fost la un pas de moarte după ce o şoferiţă de 23 de ani a intrat violent, cu maşina, pe trotuar.

Bulevardul Nicolae Bălcescu, Buzău este unul dintre cele mai aglomerate din oraş! Mai mulţi tineri se plimbă pe trotuar. O tânără de 23 de ani pierde controlul volanului şi iese violent de pe şosea.

Autoturismul se opreşte într-un copac. Un grup de tineri trece pe lângă moarte. În acelaşi timp, lângă ei, un cuplu, nu are la fel de mult noroc. O femeie de 35 de ani şi un bărbat de 41 sunt acroşaţi de bolid.

Patru oameni au ajuns la spital. Cei doi pietoni spulberaţi pe trotuar, şoferiţa şi pasagerul din dreapta ei, un bărbat de 38 de ani, toţi cu leziuni multiple.

Conducătoarea auto a fost testată pentru alcoolemie, dar rezultatul a fost negativ. Pe numele ei, însă, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

n.r.: cel ce o tine in brate este prietenul ei, nicidecum matorii fara ceva in pantaloni dupa cum afirma Latrina1.

VIDEO AICI: http://observator.tv/social/un-bolid-scapat-de-sub-control-a-spulberat-pe-trotuar-doi-pietoni-in-buzau-217678.html

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *