Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
VREMEA

ANM Alertă meteo! Un CICLON PERICULOS loveşte România! Care sunt zonele cele mai afectate

img 6
ANM Alertă meteo pentru aceste zile, după ce meteorologii au făcut un anunţ îngrijorător cu privire la un ciclon care va lovi România în aceste zile. Trebuie să ne aşteptăm la furtuni puternice, pe alocuri chiar cu descărcări electrice. Mai mult, în zonele înalte va ninge.

ANM a anunţat vineri că un ciclon va traversa în următoarele zile ţara noastră, aducând o serie de fenomene meteo periculoase.

Conform meteorologilor se vor înregistra ploi abundente, iar pe alocuri, în special în zona de sud, Oltenia, Muntenia, se vor semnala furtuni puternice cu fulgere şi tunete.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat ploi în toată ţara, începând de joi după-amiază, până luni dimineaţă, fiind în vigoare o avertizare meteo.

Pe alocuri, ploile vor avea caracter de furtună, cu fulgere, mai ales în jumătatea de sud a României. Cantităţile de apă vor depăşi local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15…20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia şi zonele montane aferente, 30…40 l/mp.

Cum va fi vremea în weekend

În weekend va ploua temporar în toate regiunile şi vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării.

„Vremea se va menţine închisă, vineri, şi temporar vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, posibil însoţite izolat de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice – sud-vestice, 30…40 l/mp. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, iar cele minime se vor situa între 3 şi 10 grade”, anunţă ANM.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.