“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

„Animalul politic“ de la Apele Române şi-a dat DEMISIA! A fost pus sub acuzare

98c09b5cf841f09c56040e94ff1359bc

Petru Avram, autointitulat „animal politic”, şi-a dat demisia de la Apele Române Iaşi, la două zile după ce DNA a anunţat că l-a pus sub acuzare.

Petru Avram, autointitulatul „animalul politic” numit director PNL la administraţia din Iaşi a Apelor Române, şi-a dat demisia, miercuri, 28 aprilie, din funcţie. Decizia vine la două zile după ce DNA a anunţat că a început urmărirea penală împotriva sa în cazul angajării chelneriţei de la Master dezvăluite de Recorder în luna februarie.

El a fost pus sub acuzare de către Direcţia Naţională Anticorupţia pentru angajarea ilegală a unei foste chelneriţe pe un post de inginer. Simona Elena Iancu a fost detaşată de la Primăria Vatra Moldoviţei la ABA Prut Bârlad. În acest dosar mai sunt urmăţi penal şi Virgil Saghin – primarul comunei Vatra Moldoviţei, Gabriel Nica – viceprimar al comunei şi Ana Boca – secretarul comunei.

Petru Avram s-a autointitulat “animalul politic” care va ajunge cel puţin ministru. Se pare că, cel puţin pentru moment, funcţia de la Apele Române va fi preluată de către adjunctul Şerban Chihaia.

„Din cercetările efectuate în cauză până în acest moment, reiese că angajarea lui Iancu Elena-Simona la Primăria comunei Vatra Moldoviţei ar avea un caracter fictiv, în sensul că, cei trei suspecţi, primarul Saghin Virgil, secretara generală a comunei Boca Ana şi directorul ABA Prut-Bârlad Avram Petru, dar şi beneficiara demersurilor, suspecta Iancu Simona-Elena, ar fi avut de la început reprezentarea că aceasta din urmă nu va activa în cadrul Primăriei comunei Vatra Moldoviţei, că angajarea acesteia ar fi doar rezultatul unor favoruri şi că ar servi doar ca bază aparent legală pentru promovarea, prin detaşare, în funcţia urmărită de la început, respectiv cea din cadrul ABA „Prut-Bârlad” Iaşi”, se arată în comunicatul de presă transmis marţi, 27 aprilie, de procurori.

Directorul ABA Prut – Bârlad, Petru Avram, a declarat în luna februarie că treaba tinerei detaşate era să primească date din teren, să le introducă în sistem şi să le trimită altora. „Nu este treaba ei să ştie detalii tehnice, de ele se ocupă echipele şi responsabilii de la faţa locului“, a ţinut să precizeze la acel moment Petru Avram.

Neştiinţa tinerei angajate a fost scoasă la iveală de Gabi Musteaţă, director tehnic la Apele Române, ABA Prut-Bârlad, care pentru „tupeu” a fost pur şi simplu înlăturat din funcţie. Metoda, una subtilă: desfiinţarea postului.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.