“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Animalele de companie, persoane in plus la INTRETINERE. Ele vor plăti și pentru țevile sparte la subsolul blocului

caine2

Cel mai bun prieten al omului, câinele, este considerat de acum… persoană!

O asociaţie de proprietari din Alba Iulia a hotărât ca fiecare familie care deţine un câine să plătească mai mult la întreţinere. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că animalele produc multă mizerie.

Nu, nu ştie să vorbească, nici nu îşi câştigă singur traiul, ci va fi trecut la întreţinere ca orice alt locatar uman.

Căţeluşa se numeşte Happy şi este un membru al familiei… cu drepturi depline. Şi asta pentru că are cheltuieli identice cu cele ale unui om.

Cel puţin aşa reiese din decizia unei asociații de proprietari din Alba Iulia care obligă toţi stăpânii de câini de apartament să plătească pentru încă o persoană la întreţinere.

Administratorul asociaţiei afirmă că hotărârea este bună având în vedere că anumalele de casă produc multă mizerie.

“Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plata suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor”, afirmă Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare câine din asociaţie se va calcula chletuieli de întreţinere pentru lumina de pe scară, curăţenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defecţiuni la reţele etc.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.