Animalele de companie, persoane in plus la INTRETINERE. Ele vor plăti și pentru țevile sparte la subsolul blocului

Cel mai bun prieten al omului, câinele, este considerat de acum… persoană!

O asociaţie de proprietari din Alba Iulia a hotărât ca fiecare familie care deţine un câine să plătească mai mult la întreţinere. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că animalele produc multă mizerie.

Nu, nu ştie să vorbească, nici nu îşi câştigă singur traiul, ci va fi trecut la întreţinere ca orice alt locatar uman.

Căţeluşa se numeşte Happy şi este un membru al familiei… cu drepturi depline. Şi asta pentru că are cheltuieli identice cu cele ale unui om.

Cel puţin aşa reiese din decizia unei asociații de proprietari din Alba Iulia care obligă toţi stăpânii de câini de apartament să plătească pentru încă o persoană la întreţinere.

Administratorul asociaţiei afirmă că hotărârea este bună având în vedere că anumalele de casă produc multă mizerie.

„Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plata suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor”, afirmă Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare câine din asociaţie se va calcula chletuieli de întreţinere pentru lumina de pe scară, curăţenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defecţiuni la reţele etc.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.