“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ambasadorul rus la ONU “a scapat porumbelul”

image 3

Ambasadorul rus la Națiunile Unite, Vasily Nebenzya, a ieșit pentru o secundă din linia de comunicare a Moscovei, care neagă categoric și prin aproape toate canalele posibile că nu are nicio legătură cu atrocitățile ce ar fi avut loc în Bucha.

”Ceea ce vedeți în Bucha, în ce privește cadavrele întinse pe străzi, acestea nu existau înainte ca trupele rusești să vină … ăă … să plece, pardon”, a spus Nebenzya într-o conferință de presă la ONU.

​Ministerul rus al Apărării a vorbit marți despre imaginile cu masacrele comise în Ucraina, anunțând că vor fi descoperite și altele și susținând că nu e vorba de atrocități ale trupelor de invazie, ci de „operațiuni psihologice ucrainene”.

Autoritățile ucrainene au transmis marți că orașul Borodyanka ar putea fi cel mai grav afectat din regiunea Kievului, iar numărul crimelor contra civililor ar putea fi mai mare decât în Bucha.

UE va adopta o nouă rundă de sancțiuni împotriva Rusiei cel mai probabil miercuri, după ce au fost raportate ucideri de civili în nordul Ucrainei de către forțele ruse.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.