Alina Bica, surprinsă în timp ce vindea pizza în sudul Italiei Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Alina Bica, surprinsă în timp ce vindea pizza în sudul Italiei. Noua viață a fostei șefe DIICOT alături de partenerul român https://ziare.com/alina-bica/fosta-sefa-diicot-romania-vanzare-pizza-italia-lista-fugari-condamnati-inchisoare-1805736?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

6 milioane de români își execută “pedeapsa” de a fi români în străinătate, muncind, în timp ce marii corupți – cum e și Alina Bica – execută pedepse în libertate prin țări străine, cu complicitatea autorităților.

Fugită din ţară după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a fost filmată în timp ce vinde pizza, în Italia, la terasa iubitului ei.

Forma uşoară de arest pe care o are Alina Bica în Italia îi permite acesteia să desfăşoare şi alte activităţi.Alina Bica este obligată să fie la domiciliu, în casă, între orele 23:00 şi 07:00 dimineaţa, scrie observatornews.ro.

Citiți și:  Goe de Eurovision - o penibilitate jenantă

În restul timpului aceasta poate să lucreze și chiar să părăsească oraşul.

Imaginile surprinse în pizzeria din Bari o arată pe Alina Bica în localul care aparţine partenerului său, un român care a locuit iniţial în Costa Rica.

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, condamnată în România pentru corupție la 4 ani de închisoare, a declarat, într-un material realizat cu camera ascunsă de jurnaliști italieni și difuzat de Antena 3 CNN, că nu are nicio intenție să se întoarcă în țară.

”Vreau să îmi fac o viaţă aici, vreau să mă simt liberă şi să fac ce vreau”, a declarat Bica, refugiată în Bari, unde a fugit din România înainte de aflarea sentinței pronunțată în iunie 2018.

Citiți și:  Dan Diaconescu, arestat pentru PEDOFILIE! Urmeaza bucătarul PSD?

Alina Bica, fost procuror șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism are din 2019 mandat european de arestare după ce a fost condamnată definitiv la 4 ani închisoare în dosarul în care este acuzată de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *