Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIENOUTATI

Alina Bica, surprinsă în timp ce vindea pizza în sudul Italiei Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Alina Bica, surprinsă în timp ce vindea pizza în sudul Italiei. Noua viață a fostei șefe DIICOT alături de partenerul român https://ziare.com/alina-bica/fosta-sefa-diicot-romania-vanzare-pizza-italia-lista-fugari-condamnati-inchisoare-1805736?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

descarcare 20

6 milioane de români își execută “pedeapsa” de a fi români în străinătate, muncind, în timp ce marii corupți – cum e și Alina Bica – execută pedepse în libertate prin țări străine, cu complicitatea autorităților.

Fugită din ţară după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a fost filmată în timp ce vinde pizza, în Italia, la terasa iubitului ei.

Forma uşoară de arest pe care o are Alina Bica în Italia îi permite acesteia să desfăşoare şi alte activităţi.Alina Bica este obligată să fie la domiciliu, în casă, între orele 23:00 şi 07:00 dimineaţa, scrie observatornews.ro.

În restul timpului aceasta poate să lucreze și chiar să părăsească oraşul.

Imaginile surprinse în pizzeria din Bari o arată pe Alina Bica în localul care aparţine partenerului său, un român care a locuit iniţial în Costa Rica.

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, condamnată în România pentru corupție la 4 ani de închisoare, a declarat, într-un material realizat cu camera ascunsă de jurnaliști italieni și difuzat de Antena 3 CNN, că nu are nicio intenție să se întoarcă în țară.

”Vreau să îmi fac o viaţă aici, vreau să mă simt liberă şi să fac ce vreau”, a declarat Bica, refugiată în Bari, unde a fugit din România înainte de aflarea sentinței pronunțată în iunie 2018.

Alina Bica, fost procuror șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism are din 2019 mandat european de arestare după ce a fost condamnată definitiv la 4 ani închisoare în dosarul în care este acuzată de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.