“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

ALERTA MAXIMA: autorităţile române aduc REFUGIATI şi ascund posibili TERORISTI, VIOLATORI şi CRIMINALI în toată România

isl dw
Panica. Iată ce mi-a scris zilele trecute un cititor disperat de descoperirea făcută în apropierea casei lui:

In sect 4 pe Maior Ilie Opris e un centru al iezuitilor pt imigranti.

In vară au inceput sa construiasca in curte o alta cladire destul de mare si azi au aparut masini parcate acolo inscriptionate cu JPR Romania „sa sustinem cauza refugiatilor”

Cred ca fac adapost dar nu stiu cine le-a dat autorizatie de const si pt ce mai ales, fiindca de urbanism n-ar fi trebuit sa treaca

Oricum se lucreaza cu viteza gandului la cladire si nici un muncitor nu are voie sa vorbeasca.

Parerea mea este ca se merge pe sest si ne trezim cu ei acolo.

Buna dimineata! Nu stiu daca ati apucat sa ajungeti la sediul iezuitilor, dar astazi e scris clar pe gard ca beneficiarul este „adapost iezuiti pt refugiati”!!!!

Sa nu uitati sa spuneti ca este scoala la 100 m, scoala 11.

Mi-a trimis şi poze cu construcţia şi a revenit în zilele următoare cu alte detalii.

Cititorul respectiv are o fată care învaţă la şcoala aflată la 100 de m de centrul iezuit pentru refugiaţi. Părintele care îmi scrie e îngrijorat. Ştie că pericolul e mare, orice ar zice autorităţile. Care, deocamdată nu zic nimic. Nu au informat pe nimeni. Nu au cerut nicio părere. Şi mai ştie că dacă se întâmplă fetei sale nici autorităţile, nici iezuiţii nu vor fi de vină. Va fi fata pentru că e fată. Pentru că locuieşte în apropiere. Pentru că a avut drumul de acasă la şcoală şi invers pe acolo. Pentru că are fustă. Sau pentru că poartă pantaloni şi i se văd formele. Nu ştiu ce vârstă are fata şi dacă are forme. Dar ce contează. Pentru mulţi bărbaţi migratori femeia oricum nu e om. Şi e bună de violat de la orice vârstă. Ca şi băieţeii.

Tăcerea premeditată, minciună, şmecherie

Am găsit site-ul iezuiţilor www.jrsromania.org. Am luat legătura cu Cătălin Albu director executiv al centrului. Şi am descoperit „complicităţi ticăloase” ale autorităţilor cu organizatorii internaţionali ai migraţiei. Dl Albu confirmă lucrările, spune că este vorba de centrul nou în care se vor desfăşura activităţi cu „refugiaţii” şi că centrul vechi va deveni doar pentru cazare. Acum sunt 18 persoane. Dar vor fi mai multe. Câte? Nu ştie încă. Spune că au în grijă, în toată ţara undeva spre 1000 de persoane, apoi revine şi spune că precis peste 500. Interesant. Aş merge mai curând pe 1000. Numai în grija iezuiţilor. Cu ce bani construiesc? Fonduri europene şi evident bani de la buget pentru completare.

De pe site aflăm alte lucruri interesante. Două extrem de importante.

De exemplu, aflăm despre proiectul „Cazare pentru imigranti ilegali – alternativa la custodia publica si o sansa la viata demna” care are ca obiectiv specific oferirea de cazare migrantilor vulnerabili ca alternativa la masura luarii in custodie publica.

Ce înseamnă migranţi vulnerabili aflăm mai jos:

Grupul tinta direct al proiectului este format din persoane aflate in acces la o noua procedura de azil, migranti fara documente.

Rezultate asteptate:– refugiatii respinsi pot accesa drepturile sociale de baza, inclusiv cazare si pot avea o viata demna in Romania, prin evitarea detentiei.

Adică, refugiaţii fără documente, respinşi la dreptul de azil, vor rămâne totuşi în România. Nu-i aşa că devine interesant? Şi ameninţător? Şi îngrijorător?

Ce ştii tu, stat român şi cetăţean român despre „refugiaţii” care îşi distrug documentele pentru a nu putea fi daţi înapoi? Nimic. (Cum, de fapt, nu ştii nici despre cei cu documente care, se dovedeşte pun la cale atentate.) Pot fi terorişti, pot fi bolnavi psihic, pot fi hoţi, criminali, sociopaţi. Habar nu ai. Aşa cum nu au nici autorităţile germane, suedeze, franceze etc. Aşa cum adulţi fără acte sunt acceptaţi, pe declaraţia lor, că sunt minori. Apoi se descoperă – după un viol două, după o crimă-două că au trecut de mult de minorat. Deci, de ce şi-au distrus actele?

Tot pe site flăm că JRS Romania a publicat o cerere de oferta pentru inchirierea unui numar de aproximativ 58 de locuinte destinate pentru cetateni straini aflati in Romania, cu o acoperire la nivel national. Că este vorba despre un proiect cu finanţare europeană, finanţat de Inspectoratul general pentru Imigrări. Că se caută garsoniere, apartamente cu 2, 3 şi patru camere la acoperire naţională în oraşe cum ar fi Bucureşti, Galaţi, Giugiu, Timişoara, Baia Mare, Rădăuţi, Suceava dar nu numai. Şi avem deja schema ticăloasă de diseminare a „refugiaţilor” în populaţia românească.

Şmecheria 1Ascunderea „refugiaţilor” în oraşe mari.

Încercările anterioare de a face tabere de „refugiaţi” în/lângă localităţile mai mici s-au lovit de împotrivirea populaţiei din acele zone. Deci, se pare, au schimbat tactica. Acum îi ascund în oraşele mari, sau mai mari, acolo unde, pentru că se construieşte oricum mult, nimeni nu mai e atent la ce se face. Pe urmă clădirea e gata, „refugiaţii” sunt aduşi, ne pare rău, asta e situaţia. E prea târziu. Lăsaţi că sunt oameni buni. Sunt şi ei oameni, nişte oameni mult năpăstuiţi. Mă obsedează însă o întrebare: De ce şi-au distrus documentele? Ce aveau de ascuns despre ei? Aşa procedează nişte oameni cinstiţi, cu gânduri bune?

Şmecheria 2. Răspândirea „refugiaţilor” printre localnici.

Un grup mare de „refugiaţi” într-o locaţie sau alta va produce nelinişte, panică, opoziţia oamenilor. Dar dacă îi răspândim câte doi, câte trei, câte o familie, două prin blocuri? Să pară că sunt puţini, inofensivi. Să nu provoace teama şi respingerea. Şi că se pot integra.

Deşi, ei nu pot şi nu vor lucra pentru că nu au acte şi nu pot fi acceptaţi. Şi, cei mai mulţi, nici nu vor. Deci îi ţinem noi, pe banii noştri, să se uite la televizor, să discute cu teroriştii online şi să aibă timp să se radicalizeze – dacă nu au făcut-o cumva. Căci nu au acte, deci nu putem şti. De ce nu au acte? Acest simplu fapt ar trebui să alarmeze autorităţile şi respectivii să fie ţinuţi în zone închise şi controlate.

Motivele panicii

O realitate: Zone de conflict. Războaie. Sute de mii de morţi, milioane de răniţi. Refugiaţi. O realitate zguduitoare.

Adevărul din spatele realităţii: Vrei să ai toată lumea la cheie? Vrei să ai o guvernare mondială? Îţi trebuie supunere. Trebuie să inunzi Occidentul cu o altă populaţie, care să o suprime, sau să o ia în stăpânire pe cea actuală, prea nărăvaşă, prea dedulcită la democraţie. Ce faci? Îţi trebuie islam (supunere). Te înţelegi cu musulmanii – cei aleşi, desigur. Creezi conflicte. Porneşti războaie. Forţezi mari mase de oameni să plece din locurile lor. Creezi un ISIS cu care să îi mâni. Porneşti o migraţie uriaşă.

Ca să te dai ascuns şi să nu arăţi cât de implicat eşti, faci multe ong-uri „umanitare”, pe care le alimentezi de la bugetele naţionale, de la cel european, şi de la Soros şi alţii ca el. Acestea se vor agita în locul tău, vor vorbi fără întrerupere despre datoria de a-i primi pe toţi aceşti migratori denumiţi oficial „refugiaţi” (folosesc ghilimelele pentru că cei mai mulţi dintre ei nu sunt refugiaţi). Bagi şi Vaticanul în schemă. Ong-urile trec la acţiune şi nu numai că îi iau în grijă, ci îi şi aduc. Se duc după ei. Le dau hărţi, telefoane, bani de drum. Dovezi? Multe. Doar ultima: FRONTEX, structura europeană pentru administrarea fronioerelor europene a acuzat de curând ong-urile de implicarea în reţelele de migraţie.

Acasă laşi garda jos, declari deschiderea faţă de migratori o datorie sfântă, „creştinească”, desfinţezi frontierele. Dacă sunt musulmani. De creştini nu ai nevoie. Mai bine să piară la ei acasă. Ai şi aşa destui aici.

Pe urmă încep atentatele, crimele, violurile, violurile cu crime, tâlhăriile, jafurile, ocuparea străzilor şi a pieţelor. Mizerie. Violenţă. Autorităţile sunt îngrijorate. Dar numai de posibilitatea islamofobiei. Violenţă. Dirijarea banilor contribuabililor locali către „refugiaţi”. Care nu trebuie să muncească, doar să fie aici şi să-şi manifeste identitatea. Violenţă.

Las deoparte multele atentate ale acestor ultimi doi ani. Le rog pe miile de victime să mă ierte că nu vorbesc despre ele. Vă amintesc însă despre alte victime. Zilnice. Despre deja un lucru banal. Violurile. Numărul violurilor s-a multiplicat ameţitor. Suedia, scrobita, decenta, dezinfectata Suedie a ajuns pe locul 1-2 la numărul de violuri în lume. Germania e pe aproape. Franţa minte de mult şi ascunde această maladie naţională.

Dincolo de orice imaginaţie bolnavă. Într-un Occident în care nu puteai să deschizi uşa unei femei, căci puteai fi acuzat de hărţuire sexuală. Acum, violurile nu mai sunt nicio problemă. Autorităţile nu sunt îngrijorate. Îi încurajează pe „refugiaţi” să violeze şi să ucidă. Fac comentarii imposibil de imaginat, cu doar câţiva ani în urmă, referitoare la ce trebuie să facă şi să nu facă, cum să se îmbrace şi cât de fericite să fie, pentru că li se dă atenţie, femeile locului agresate, violate, omorâte. Şi copii locului la fel. Violatorul-criminal recent din Germania mai violase-omorâse şi în Grecia. Şi câţi alţii la fel.

Autorităţile nu mai anchetează aceste infracţiuni, nu mai condamnă. Agresorii sunt eliberaţi şi trec din nou la acţiune. Autorităţile sunt îngrijorate pentru agresori. Nu cumva să se creadă că asta îi caracterizează pe „refugiaţi”. Să nu facem judecăţi colective. De parcă zecile de mii de violuri nu înseamnă nimic. În Suedia, o tânără fericită că vin „refugiaţii”. Wellcome refugees! Apoi, violată, ucisă, înghesuită sub nişte bolovani.

Autismul şi şmecheriile criminale ale autorităţilor române

Lumea întreagă, din Asia până în America se zguduie sub atentatele criminale (şi nu teroriste, ci deja generalizate) ale musulmanilor militanţi împotriva „necredincioşilor”, şi mai ales împotriva creştinilor. În 2016 zeci de mii oameni au fost măcelăriţi de aceştia, au fost schilodiţi alte zeci, poate sute de mii, au fost alungaţi milioane, iar autorităţile române se poartă ca şi cum ar fi autiste. Sau ca şi cum am fi într-o dictatură în care nu avem voie şi nevoie să ştim nimic. Şi mă refer extrem de precis la preşedintele Iohannis, la primul ministru, la ministrul de interne, la toţi ceilalţi responsabili pentru securitatea populaţiei.

Ce ştim noi despre politica României faţă de migratori? Că România, prin glasul domnului Iohannis şi împotriva poziţiei marii majorităţi a populaţiei a decis să accepte un număr de migratori. Câţi? Nu mai ştim precis, cifrele s-au schimbat, s-au încurcat, ultimele nici nu au mai fost făcute publice. Declaraţiile anterioare ale preşedintelui nu le mai putem crede, din moment ce s-a întors o dată pe dos şi constatăm o completă lipsă de transparenţă, de informare şi de consultare a populaţiei în problema migraţiei masive. În mod sigur cea mai mare ameninţare a momentului şi a viitorului pentru întregul Occident şi chiar pentru întreaga lume.

Nu ştim câţi migratori au fost deja aduşi, câţi se are în vedere (după cum am spus, contrar opiniei generale) să mai fie aduşi, câţi alţii au penetrat graniţa României pe diverse direcţii. Cine se ocupă de ei? Câte ong-uri româneşti şi mai ales străine sunt implicate? Unde se găsesc „refugiaţii” aduşi? Cu ce bani? Cât se cheltuie de la bugetul statului? De ce, dacă vedem ce se întâmplă, îi mai aducem?

Ce e de făcut? Informaţi-vă despre adevărul acestei migraţii. Despre cine sunt cei mai mulţi aşa zişi „refugiaţi”. Despre ce se întâmplă la alţii. Despre ce se construieşte alături de voi. Pentru cine. Luaţi de urechi autorităţile centrale şi locale. Puneţi-le întrebări. Cereţi-le aprobările legale. Cereţi-le socoteală. Contestaţi construirea sau transformarea unei clădiri în centru pentru „refugiaţi”. Aflaţi cine sunt cei care au apărut în blocul vostru. Protestaţi, dacă altfel nu se poate. Cereţi adevărul. Cereţi să oprească relocarea migratorilor. Să-i dea afară ce cei care nu se califică pentru azil. Aşa cum se întâmplă în întreaga Europă Centrală şi de Est. Şi cum se întâmpla şi cu românii în trecut apropiat în Europa de Vest.

Articol preluat din „EVENIMENUL ZILEI”

VEZI SI: ULTIMA ORA! 4 milioane de refugiati se pregatesc sa intre in Romania, toti romanii sunt in pericol!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.