“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Afecțiunea secretă care l-a ucis pe Andrei Gheorghe! Ce au descoperit de fapt legiștii la autopsie

adr2

Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigații, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV. Andrei Gheorghe era luat în evidență ca fiind cardiac, primea tratament medicamentos pentru afecțiunile sale, iar medicii luau în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală în ceea ce îl privea, susțin surse apropiate de regretatul realizator radio-TV. Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că suferea de inimă.

Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență, ne-au informat surse din cadrul anchetei. După ce a fost deschis un dosar de moarte suspectă, polițiștii sosiți la vila din Voluntari a realizatorului radio-TV l-au audiat numai pe îngrijitorul casei, nefiind nevoie de alte audieri. Rezultatele toxicologice vor mai întârzia, însă curând vom afla și cauza exactă a morții lui Andrei Gheorghe.

Medicii îi recomandaseră un regim strict de viață

Surse apropiate de fostul realizator radio-TV ne-au dezvăluit că medicii îi recomandaseră lui Andrei Gheorghe un regim strict de viață. Doctorii se gândeau chiar să-l opereze pe Andrei Gheorghe. Prietenii jurnalistului susțin că, din pricina problemelor cu inima pe care le avea, realizatorul radio-TV luase decizia radicală să renunțe la țigări și alcool. În special renunțarea la țigări a fost cea mai grea, având în vedere că celebrul jurnalist putea fi văzut des cu țigara în gură. Chiar multe dintre pozele care există pe internet cu Andrei Gheorghe îl înfățișează pe acesta fumând.

Cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe au vorbit despre modul intens în care a trăit regretatul realizator radio-TV. „A fost un om extraordinar, a trăit intens, s-a stins foarte repede. Nu ai fi zis că e un om bolnav, nici de el, nici de Radu Anton Roman, care s-a prăpădit la 57 de ani. Sunt oameni de genul ăsta, oameni fabuloși, care trăiesc foarte intens și se consumă repede”, a spus Busu despre Andrei Gheorghe în emisiunea „La Măruță”. „A fost cel mai rebel personaj pe care l-am cunoscut și cu atâta viață în el încât probabil că și-o fi consumat cota înainte de termen și a dat pur și simplu faliment temporal”, a scris pe Facebook Iulian Doroftei, realizatorul unui podcast de poker pe internet.

CITESTE SI: Andrei Gheorghe A MURIT in urma cu putin timp! A FOST GASIT DECEDAT IN BAIE (din CAUZA DROGURILOR cel mai probabil)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.