“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

ACTUALITATE: Un GIGANT BANCAR închide zeci de sucursale: Sute de persoane vor rămâne pe drumuri

lacat bani

Este oficial! Un colos bancar închide zeci de sucursale în două țări importante. În urma acestei decizii, sute de angajați vor rămâne fără un loc de muncă. Totul s-a decis în urma unei înțelegeri cu Uniunea Europeană. Royal Bank of Scotland va închide 162 de sucursale în Anglia şi în Ţara Galilor în acest an și va lăsa pe drumuri aproximativ 800 de angajați. Decizia a fost luată în urma unei înțelegeri cu Uniunea Europeană. Astfel, banca nu a vândut 300 de sucursale, așa cum ar fi trebuit inițial, ci a fost forțată să închidă 60% dintre ele.

Potrivit zf.ro, UE a cerut vânzarea acelor sucursale, pentru a creşte competitivitatea, ca o condiţie a ajutorului oferit băncii în 2009, când RBS era în cădere liberă spre faliment. Cu toate acestea, nu s-a găsit cumpărător.

Banca a transmis că 109 sucursale vor fi închise în iulie şi august, iar 53 dintre acestea vor fi închise în noiembrie, în total 792 de angajaţi fiind concediaţi.

Până la sfârşitul anului 2018, RBS ar trebui să rămână cu 859 de sucursale, adică un minus de 1.000 de sucursale faţă sfârşitul anului 2014.

Nicky Morgan, care conduce comitetul Trezoreriei, a criticat decizia RBS, susţinând că guvernul ar trebui să intervină dacă aceste închideri duc la scăderea gradului de incluziune financiară.

În ultimii ani mai multe bănci comerciale au luat decizia de a-şi micşora prezenţa fizică, bazându-se pe premisa banking-ului online. „Dar sucursalele fizice rămân vitale pentru mulţi clienţi, în special pentru cei vulnerabili şi pentru cei din zonele rurale.

Sursa: bugetul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.