Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

CRIZA COVID-19. Acest lucru va fi INTERZIS! Lovitură CUMPLITA pentru milioane de români

vama nadlac masini 25576500
Vești proaste pentru milioanele de români din diaspora. Aceștia nu se mai pot întoarce în țară. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că se va interzice transportul rutier către mai multe țări din Europa.

Potrivit noii ordonanțe militare, cetățenii români nu se vor mai putea întoarce în țară cu microbuze sau autobuze, în următoarele 14 zile.

Țările vizate sunt: Italia, Spania, Franța, Germania Elveția, Austria, Irlanda și Turcia.

„Se interzice transportul rutier spre Italia, Spania, Franța, Germania Elveția, Austria, Irlanda, Turcia și inclusiv dinspre aceste țări spre România

Conducătorii un auto cu capacitatea mai mare de 2,5 tone vor completa doar o declarație pe proprie răspundere, în care își asumă locația unde vor putea fi contactați la domiliu. Evident, măsurile pentru conducătorii auto se aplică doar în cazul acelora care nu prezintă simptome.”, a spus Marcel Vela.

Sunt vizați 5,6 milioane de români.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.