Violențe șocante în America: “O să îți dăm foc la casă!” “Știm unde stai!”

Scene de groază în Portland, unde grupuri de negri și Antifa continuă distrugerile de peste 70 de zile. S-au săvârșit crime, jafurui, vandalisme fără vreun semn că s-ar opri în curând.

Mai sus se pot vedea protestatarii ANTIFA amenințând locuitorii unei zone rezidențiale. Din mulțime se aud strigăte „Știm unde stai!” și „Îți vom da foc la clădire!” . Imaginează-ți cum e să fi un alb conservator în America anului 2020, proprietatea și siguranța ta fizică îți sunt literalmente în pericol.

Oamenii legii au încercat să îi oprească, formând blocade. Aceștia s-au trezit cu materiale pirotehnice detonate în mijlocul lor.

Protestatarii violenți au pătruns și într-o secție de poliție, încercând s-o incendieze:

În Seattle situația nu este mai bună, violențele desfașurându-se în plină zi:

Hoardele de orci au spart numeroase magazine:

Și în Chicago au izbucnit revolte marca Black Lives Matter, în care țelul principal al protestatarilor, de a obține justiție socială și egalitate rasială s-a manifestat prin spartul magazinelor și furatul produselor.

Tabloului unei Americi în flăcări și haos i se adaugă un Belarus încins de proteste marca #rezist, împotriva președintelui „putinist” Lukashenko.

Scene din Minsk

De asemenea avem o încercare de răsturnare de regim în Liban, unde întreg cabinetul de guvernare a demisionat.

Schimbarea se vrea făcută prin forța străzii, schimbare pilotată de acea minoritate vocală de activiști plătiti de George Soroș.

Gloatele au pus stăpânire pe clădiri guvernamentale:

Iată noua normalitate – mulțimi violente de la Chigaco la Minsk la Beirut, cu guverne cărora li se pretinde să îngenuncheze în fața lor.

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

306 vizualizări
loading...
Citiți și:  White Lives Matter – Cazul unui fermier alb spânzurat zguduie Africa de Sud
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Good white life
Good white life
2 luni in urma cu

Ganditi va ca se inmultesc.tiganii, negrii si arabii la greu. Si ptr fiecare negru sau islamist se gaseste cate o romanca c*rva sa faca pui cu el, Romania a ajuns din Gradina Maicii Domnului iadul pe pamant!!!