Violențe șocante în America: “O să îți dăm foc la casă!” “Știm unde stai!”

Scene de groază în Portland, unde grupuri de negri și Antifa continuă distrugerile de peste 70 de zile. S-au săvârșit crime, jafurui, vandalisme fără vreun semn că s-ar opri în curând.

Mai sus se pot vedea protestatarii ANTIFA amenințând locuitorii unei zone rezidențiale. Din mulțime se aud strigăte „Știm unde stai!” și „Îți vom da foc la clădire!” . Imaginează-ți cum e să fi un alb conservator în America anului 2020, proprietatea și siguranța ta fizică îți sunt literalmente în pericol.

Oamenii legii au încercat să îi oprească, formând blocade. Aceștia s-au trezit cu materiale pirotehnice detonate în mijlocul lor.

Protestatarii violenți au pătruns și într-o secție de poliție, încercând s-o incendieze:

În Seattle situația nu este mai bună, violențele desfașurându-se în plină zi:

Hoardele de orci au spart numeroase magazine:

Și în Chicago au izbucnit revolte marca Black Lives Matter, în care țelul principal al protestatarilor, de a obține justiție socială și egalitate rasială s-a manifestat prin spartul magazinelor și furatul produselor.

Tabloului unei Americi în flăcări și haos i se adaugă un Belarus încins de proteste marca #rezist, împotriva președintelui „putinist” Lukashenko.

Scene din Minsk

De asemenea avem o încercare de răsturnare de regim în Liban, unde întreg cabinetul de guvernare a demisionat.

Schimbarea se vrea făcută prin forța străzii, schimbare pilotată de acea minoritate vocală de activiști plătiti de George Soroș.

Gloatele au pus stăpânire pe clădiri guvernamentale:

Iată noua normalitate – mulțimi violente de la Chigaco la Minsk la Beirut, cu guverne cărora li se pretinde să îngenuncheze în fața lor.

Sursa: Incorect Politic

308 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU

Citiți și:  Pentru a proteja populația de culoare, Procuratura din Baltimore a anunțat că nu va mai urmări penal o serie de infracțiuni ușoare, începând cu urinarea și defecarea în public, dar e vorba și despre posesia și intenția de a vinde droguri