Presa Internațională Confirmă : Dovezi că virusul corona este făcut în laborator

ANCOM vs Pompeo & NY-Times

Când a apărut acest virus la începutul anului, au fost voci care au susținut că virusul este o creație de laborator. Au fost numiți de Mass-Media “teoreticieni ai conspirației”, au fost discreditați și cenzurați pe rețele de socializare. Presa internațională a zis că nu e făcut în laborator. Apoi au zis că nu se știe dacă e. Acum spun că e prin vocea lui Mike Pompeo (link).

Capul lui Bill Gates sau OMS, sponsorizările celui mai mare donator sau organizația toată să cadă? Eu cred că asasinul de copii o să fie aruncat peste bord.

Se pare că Bill Gates are dosarul scos pe piață de NY-Times (link) încă din Octombrie 2019. Cum se face că nu am aflat nimic, există o barieră informațională în România, menită să filtreze știrile în funcție de interese economico-politice?

Parcă nu ar fi destul, coborârea în infern se anunță foarts cruntă: NY-Times spune că Bill Gates a fost și el pasajer în Lolita-express spre insulele plăcerilor pedo-criminale, unde își avea cameră rezervată Bill Clinton.

ANCOM poate să-și ceară scuze oficial pentru câte site-uri au închis…sau pot să încerce să-l închidă pe Mike Pompeo și, de ce nu, NY-Times…

‘We’ve said from the beginning that this was a virus that originated in Wuhan, China,’ Pompeo said. ‘We took a lot of grief for that from the outset. Remember, China has a history of infecting the world, and they have a history of running substandard laboratories,’ he added

Dacă tot se face lumină în acest caz, întrebăm: câte zeci de milioane $ *șpagă primește guvernul de la Gilead ca să introducă vaccinarea obligatorie în România?

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Un comentariu la „Presa Internațională Confirmă : Dovezi că virusul corona este făcut în laborator

  • 24 mai 2020 la 15:32
    Permalink

    In spatiul comunitar , va ajunge lemn românesc via Austria si Ungaria !
    România e rezerva de resurse naturale , de iobagi dar si groapa de gunoi a Europei!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/