Contracte de muncă suspendate pentru personalul medical nevaccinat

Tirania vaccinală abia a început.

Sunt conștient de faptul că cititorul a rămas nevaccinat până acum. Dar trebuie să vă întrebați un lucru: sunteți dispuși să mergeți până la capăt?

În acest moment aveți doar două alegeri, mari și late: Lumea sau Sufletul.

Până acum a fost ușor. Dar nu va fi ușor pentru mult timp.

Ești dispus să-ți pierzi slujba?

Ești dispus să mori sau să mergi într-un lagăr de concentrare?

Aceasta este o predare a autonomiei voastre personale. Dacă te predai acestui vaccin, îți vor putea face orice în viitor.

Dar dacă nu sunteți dispuși să mergeți până la capăt, atunci ar fi bine să vă predați acum.

Pentru a fi clar: nu există nicio scuză pentru predare. Am văzut oameni spunând „bine, poate tu îți poți pierde slujba, dar nu-mi permit să fac asta”.

Sincer, probabil că veți pierde slujba oricum. Trebuie să fiți pregătiți pentru asta.

Via R3Media:

Personalul medical din Franța care nu s-a imunizat cu prima doză până astăzi va avea contractul de muncă suspendat și nu va mai fi remunerat. A intrat în vigoare vaccinarea obligatorie – o decizie întâmpinată cu proteste în stradă săptămânale. Procentul medicilor vaccinați este de peste 94%, iar cel al cadrelor sanitare din spitale și casele de bătrâni de aproape 90%, potrivit GulfNews.

Autoritatea sanitară guvernamentală a declarat marți că aproximativ 300.000 de lucrători din domeniul sănătății au rămas nevaccinați.

Dacă aceștia sunt vaccinați cu o singură doză, trebuie să facă un test PCR la fiecare trei zile până la administrarea rapelului. Ziua de 15 octombrie este termenul legal pentru primirea ambelor doze de vaccin.

Firmele și angajatorii care nu verifică statutul de vaccinare al personalului lor sunt pasibili de o amendă de €135 care poate ajunge la €3.750 pentru eșecuri repetate.

În ceea ce privește populația Franței, aproximativ 87% dintre adulți au primit cel puțin o doză și 83% sunt complet vaccinați.

„Nu sunt un revoluționar, mi-e frică și suntem mii în această situație. Vreau să ne asculte și să stea să vorbească la o masă.”, a declarat Rachid Ouchem, asistent medical-psihologic la un spital din Plaisir, la vest de Paris, care nu vrea să fie vaccinat și se confruntă cu suspendarea.

Mandatul privind vaccinul și sistemul „permisului de sănătate” al Franței, necesare pentru restaurante și alte locuri publice, au determinat în ultimele două luni proteste săptămânale din partea activiștilor conservatori și a altor grupuri. Un alt protest la Paris este planificat miercuri. – Autor: Vlad Voicu / Incorect Politic

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu