“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

BOMBĂ: Uniunea Europeană încurajează medicii să raporteze cât mai multe teste pozitive

cr perone

BOMBA: UE VREA CAT MAI MULTE TESTE POZITIVE – Seful departamentului de boli infectioase a spitalului Garches din Franta dezvaluie interesele din spatele operatiunii COVID – 19: “Epidemia scade, mortalitatea la nivel global scade… Uniunea Europeana ii incurajeaza sa raporteze cat mai multe teste pozitive posibil… Logica generala este sa va sperie… Este un mare delir instrumentalizat de Big Pharma… Au impartit piata, asteapta sute de miliarde in schimbul investitiei lor”.

Daca ar fi fost un doctor roman, ar fi fost imediat discreditat de adeptii sectei COVID. Insa vorbim despre seful departamentului de boli infectioase a spitalul Garches din Franta, Christian Perronne (foto), care dezvaluie interesele din spatele operatiunii mondiale COVID – 19: sute de miliarde pentru industria farmaceutica, tinerea oamenilor in teroare si controlul maselor.

Seful departamentului de boli infectioase a spitalului Garches, retineti, specializare in boli infectioase, si nu in medicina de urgenta, sustine ca epidemia scade, virusul si-a pierdut din “agresivitate”. De asemenea, extrem de important, medicul a declarat la a postul de radio RMC (BFM TV), traducerea fiind facuta de smartradio.ro, ca mortalitatea la nivel global scade. Spre exemplu, Perronne a precizat ca in Franta exista mai putin de 10 decese pe zi, ceea ce nu este mai mult decat in ​​cazul oricarui virus respirator.

In acelasi interviu, medicul arunca nucleara si acuza ca Uniunea Europeana incurajeaza sa se raporteze cat mai multe teste pozitive posibil: “Este un mare delir instrumentalizat de Big Pharma. Vrem sa vindem un vaccin”.

Potrivit lui Christian Perronne, marii producatori de vaccinuri au impartit deja cei 7 miliarde de oameni de pe planeta si asteapta sute de miliarde in schimbul vaccinului – minune. Insa nu doar industria farmaceutica are de castigat din isteria COVID. Ci si politicienii. Medicul declara ca acestia au interesul ca lumea sa fie tinuta in teroare, oamenilor sa le fie frica, astfel incat sa stea in casa si sa nu mai participe la manifestatii si sa-si strige nemultumirea.

Iata declaratiile facute de Christian Perronne:

“Vor sa credem ca epidemia progreseaza peste tot in lume, ceea ce este fals. Epidemia scade, virusul si-a pierdut virulenta si mortalitatea la nivel global scade.

In Franta, exista mai putin de 10 decese pe zi, ceea ce nu este mai mult decat in ​​cazul oricarui virus respirator.

Oamenii care imi spun ca sunt conspirationist sunt oameni care nu au niciun argument. Daca as fi spus ceva fals, guvernul si presedintia m-ar fi dat in judecata pentru defaimare. Sunt foarte linistit, pentru ca spun adevarul si adevarul deranjeaza.

Exista stimulente financiare in unele tari. Uniunea Europeana ii incurajeaza sa raporteze cat mai multe teste pozitive posibil. Logica generala este sa va sperie.

Este un mare delir instrumentalizat de Big Pharma. Dar si de politicienii, care, probabil, au interesul sa nu mai existe mitinguri pe strada in septembrie / octombrie, in timp ce mari demonstratii sunt anuntate. Politia va putea apoi sa suprime orice adunare.

Exista oameni care stau la coada pentru a fi testati, desi nu au simptome, ne intrebam de ce. Acest lucru este justificat doar daca suntem in contact cu persoane vulnerabile.

Vrem sa vindem un vaccin. Uniunea Europeana si unele dintre tarile noastre ‘bogate’ au investit deja miliarde. Stiati ca cei 5 mari producatori de vaccinuri au impartit deja cei 7 miliarde de oameni de pe planeta? Au impartit piata, asteapta sute de miliarde in schimbul investitiei lor.

Au fost depuse plangeri. Este necesar sa se elucideze rolul fiecaruia si influentele care au loc in culise. Dar nu trebuie sa ne bazam pe curtea de justitie: este o jurisdictie pe masura, ca sa domneasca impunitatea”. Sursa: I.P.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.