“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICNATIONALSTIRI

A apărut o nouă funcție la buget – Inspector Școlar dedicat combaterii românismului

Te iei cu mânile de cap!

inspectorat

Aflăm din raportul anual despre Strategia Națională de Combatere a Antisemitismului, Xenofobiei, Radicalizării și Discursului Instigator la Ură faptul că guvernul a inventat un nou post plătit din bani de la bugetul statului – inspector școlar dedicat implementării strategiei naționale de combatere a românismului.

Un fel de comisar politic al reeducării elevilor, un fel de milițian care să se asigure că profesorii execută ordinele din străinătate și niciun creier al vreunui elev de liceu nu rămâne netăiat împrejur.

image 2023 08 03 003056099

Pe lângă acest post lansat, raportul ne mai arată că s-a îmbunătățit colectarea datelor referitoare la antisemitism, xenofobie, radicalizare și discurs instigator la ură.

Mai aflăm că nivelul MAI s-a dezvoltat o metodologie pentru identificarea “infracțiunilor motivate de ură” printr-un program de formare profesională a ofițerilor si agenților de poliție, la fel s-a întâmplat și cu profesorii si personalul din învățământ.

Acești uzurpatori se laudă cu implicarea României în eforturi internaționale de combatere a antisemitismului, xenofobiei și așa mai departe.

Astfel, România își dezvoltă statutul de colonie iudeo-americană, cu progrese înregistrate în combaterea românismului, așa cum dorește ministrul Bogdan Aurescu-Goldenberg, Ambasada SUA și Uniunea Europeană.

sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.