Zuckerberg, replică ŞOC pentru jurnaliştii de la New York Times: „Am un incredibil respect pentru George Soros”

Zuckerberg răspunde ziariştilor după ancheta pretigiosului cotidian, potrivit căruia Facebook ar fi plătit o firmă de relaţii publice pentru a discredita pe miliardarul ungur.

Mark Zuckerberg “îl îmbrăţişează” pe Soros.

În timpul unei conferinţe de presă, în care s-a vorbit despre ancheta New York Times, potrivit căruia Facebook ar fi angajat o firmă de relaţii publice pentru a discredita pe speculatorul ungur, fondatorul reţelei de socializare, a spus: ”Am un incredibil respect pentru Soros”.

Şi în acest fel a încheiat orice posibilă discuţie privind legăturile cu Definers Public Affairs, pentru a discredita pe miliardar. Potrivit anchetei New York Times, Facebook ar fi însărcinat firma respectivă, considerată de zona republicană ”pentru a discredita manifestanţii activişti, în parte legându-i de finanţistul George Soros”. Ancheta cotidianului american se bazează pe mărturiile a zeci de angajaţi, oameni politici şi alte surse bine informate despre ce anume se petrecea între firma lui Zuckenberg şi cea de analiză.

Citiți și:  ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE EVREI (VIDEO)

Denunţul NYT relevă că Definers a publicat conţinuturile propagandei pe platforma NtkNetwork.com, care a fost relansată de Breibart, unde Steve Bannon a fost preşedinte executiv.

După cum spune ancheta, vârful acestui atac propagandistic ar fi fost atins în preajma alegerilor de la mijloculul mandatului, de pe 6 noiembrie. În aceleaşi ore şi Trump l-a atacat direct pe Soros considerându-l unul dintre regizorii caravanei migranţilor proveniţi din Honduras cu direcţia graniţa SUA .

Dar treburile, pentru Zuckerberg şi Facebook nu prea merg bine

După scandalul Cambridge Analytica, asediul împotriva reţelei de socializare n-a mai slăbit niciodată. Chiar şi cercetările Russiagate au început să se îndrepte către afacerile firmei. ”A spune că voiam să ascundem ceea ce ştiam, sau să împiedicăm cercetările, este absolut fals”, a declarat liderul Facebook în timpul conferinţei telefonice.

Citiți și:  Prof. univ. dr. Ion Coja: Pentru ca Statul evreiesc Israel să apară au trebuit să moară milioane de ne-evrei

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu