ZODIILE UCIGASE: Ce semne astrologice poarta multi CRIMINALI. Ce zodie este Gheorghe Dinca

ZODII CRIMINALE:

Parchetului General au alcătuit un top al zodiilor în care sunt născuți cei mai mulți criminali. De asemenea, aceștia au realizat și un top al zodiilor în care sunt născute victimele.

În urmă cu un an, a fost dată publicității o statistică despre semnul astral în care sunt născuți cei mai mulți dintre criminali, dar și cele mai multe dintre victime.

Unul dintre cei mai înspăimântători criminali pe care i-a avut România în istoria sa recentă este Gheorghe Dincă, Monstrul din Caracal, acuzat că le-ar fi violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a răpit de pe stradă, pe când copilele făceau autostopul.

Gheorghe Dincă s-a născut la data de 27 mai 1953 în Caracal. Este zodia Gemeni.

Și, deși analiștii susțin că zodia nu influențează comportamentul infracțional, statisticile arată că, în țara noastră, clasamentul răufăcătorilor este condus de Berbec, cu 220 de indivizi acuzaţi de omor.

Urmează Taur (214), Rac (208), Gemeni (204), Peşti (202), Fecioară (198), Leu (194), Săgetător (193), Balanţă (192), Scorpion (191), Vărsător (185) şi Capricorn (179).

„Cei care sunt născuţi în anotimpurile calde sunt mai colerici, se „aprind“ mai repede. La polul opus, cei care s-au născut în perioade friguroase sunt mai liniştiţi, se gândesc de mai multe ori înainte de a face ceva“, susţine psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Analiştii Parchetului General au făcut şi un top al zodiilor care numără cele mai multe victime.

Cele mai multe victime ale criminalilor au fost în zodia Leu (213 de victime). Acestea au fost urmate de Fecioară (192 de victime) şi Gemeni (190 de victime).

Topul este urmat de Rac (188), Vărsător (187), Peşti (170), Balanţă (168), Taur (166), Berbec (160), Capricorn (158), Scorpion (139), Săgetător (129).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.