“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NOUTATI

Ziua Naţională a… ipocriziei

photo 2023 11 30 23 59 08

Iubim amintirea unei Românii cu care am crescut. Iubim nostalgia pentru o mândrie pierdută. Iubim munții ei, pădurile, copacii, iubim toate animalele (câte au mai rămas…). Iubim adevăratele tradiții, cele antice. Iubim câteva personaje din istoria ei, unele fiind interzise, prietenii știu de ce… Iubim amintirile a ceea ce am iubit la România, pe vremea când credeam că această țară încă mai avea o șansă.

Nu iubim însă (toți) românii. Nu iubim prostia și conformismul. Nu iubim fuga cu coada între picioare din fața pericolului. Nu iubim capul plecat, resemnarea, blazarea. Nu iubim depersonalizarea, robotizarea, spiritul de turmă care pare să se extindă ca un virus asupra tuturor românilor. Nu iubim ipocrizia, hoția, corupția, lașitatea, manelismul și cancanul. România nu mai este o patrie sau o nație, ci mai degrabă o adunătură de oameni învinși.

Dacă e să vorbim despre semnificația acestei zile, reamintim publicului larg că Constituția din 1866 statuează prin Articolul 1 până în 1947, ca denumire a statului „România”. Modificările care au vizat Articolul 1 înlocuiesc termenul de „Principatele Unite Române” cu „România” și certifică schimbarea formei de guvernământ. Denumirea oficială a Statului Român înființat în anul 1859 a variat de-a lungul timpului, în funcție de circumstanțele internaționale și regimurile politice care l-au condus. Identitatea acestui neam nu se rezumă doar la 164 de ani de existență.

Nu dăm doi bani pe cei care manipulează discursul naționalist în detrimentul maselor îndoctrinate. Pentru că fix ăia care se bat cu pumnii-n piept că iubesc România sunt primii care îi vor săpa groapa la anul, atunci când vor vota din nou pe axa P$D – U$R, așa cum au făcut-o și anii trecuți. Pardon, unii vor vota cu hAURr (mare diferență!)…

În timp ce țara noastră rămâne locul mirific unde nu te lauzi cu ceva ce ai gândit sau ai creat, locul în care o grămadă de specimene inutile și-au însușit de când sunt pe lume lucruri nemeritate, noi vom continua să stăm departe de turmă, să trăim fiecare zi în parte, să nu amânăm viața. Rămânem autentici, liberi, diferiți, pentru că numai așa putem câștiga.

Rămânem PĂGÂNI!

La mulți ani, România!
Trăiască Zeii și victoria!

Frontul Păgân de Răsărit

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.