“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ZILELE COMUNEI ȘOVARNA – Flux24.ro

A fost voie bună și distracție seara trecută, în comuna Șovarna, unde oamenii locului s-au strâns la evenimentul organizat de Zilele Comunei, de către primarul Constantin Prundeanu și Consiliul Local.

A fost prima ediție a sărbătorii, iar oamenii s-au strâns într-un număr mare în poiana unde au fost amenajată scena.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la eveniment alături de prefectul Alin Isuf, senatorul Liviu Mazilu, secretarul de stat, Bogdan Simcea, directorul general al AFIR, Dorel Stăicuț, vicepreședintele Consiliului Județean, Ramona Cupă, consilierul județean, Claudiu Cenușe, primarul comunei Cireșu, Doru Țîrlui și primarul comunei Șișești, Marian Răducan.

“Îi felicit pe locuitorii comunei Șovarna și primarul Constantin Prundeanu pentru faptul că aici s-au realizat o serie de investiții în utilități și infrastructura rutieră care ridică nivelul condițiilor de trai. De altfel, comuna este una curată, cu oameni gospodari!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.