Zidar român din Italia, acuzat că a UCIS un fost mafiot Camorra

Un zidar român în vârstă de 57 de ani a fost reţjnut, noaptea trecută, de poliţiştii din Ascoli, după ce l-ar fi omorât pe Franco Lettieri, un fost mafiot Camorra care a încălcat “codul de onoare”.

Franco Lettieri (foto), în vârstă de 56 de ani, un cunoscut colaborator al procurorilor anti-mafia din Italia după ce a fost de acord să încalce Omert – codul de onoare şi a depus mărturie împotriva unor mafioţi din clanul Camorra, a fost ucis, noaptea trecută, pe o stradă din Ascoli.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 22.00, atunci când italianul, cunoscut sub numele de “O ‘Cacaglio”, recent ieşit din programul de protecţie al martorilor, se plimba liniştit pe o stradă din oraş.

La un moment dat, italianul a fost înjunghiat în picior de un bărbat care mai apoi s-a făcut nevăzut. Lovitura a fost precisă, astfel încât criminalul a ştiut că îi va secţiona artera femurală, iar bărbatul va muri în câteva minute.

Din nefericire pentru criminal, Lettieri a reuşit în ultimele sale minute să le ofere poliţiştilor mai multe informaţii care i-au ajutat să îl identifice pe asasin: Petre Lambru, un zidar român în vârstă de 57 de ani, notează salernonotizie.it.

Românul a fost găsit în scurt timp de carabinieri şi apoi dus la sediu pentru audieri.

Franco Lettieri era un fost mafiot din clanul Camorra, cunoscut pentru faptul că a încălcat codul de onoare şi i-a acuzat pe capii mafioţi Panella şi Ubbidente în procesul contra clanului D’Agostino-Panella.

Italianul se mutase în oraşul Ascoli după mult timp în care a fost în programul de protecţie al martorilor.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *