Ziaristă in Ankara, luata direct in bataia tunului cu apa

fotografia jurnalista turca

Erdogan începe asaltul împotriva jurnaliştilor

Face înconjurul lumii fotografia care o surprinde pe jurnalista de televiziune, Sari Husna, spulberată de jetul de apă trasă de poliţie.

Face înconjurul lumii pe web fotografia unei jurnaliste TV, făcută în Ankara în timpul unei demonstraţii în faţa Parlamentului. Femeia este lovită în plin şi efectiv “măturată” de jetul unui tun de apă tras de poliţie, în timp ce raporta despre protest, relatează vineri, 14 februarie, presa turcă.

Jetul de apă care a lovit reporterul era de culoare roşie, foarte probabil conţinea lichid iritant folosit adesea de către poliţia turcă şi în timpul marilor manifestaţii ale Gezi Park.

foto-turchia-Jurnalista Husna Sari

Jurnalista Husna Sari de la televiziunea privată Ulusal, raporta despre manifestaţia de protest a celor aproximativ 3.000 de persoane împotriva proceselor aflate pe rol împotriva grupului Ergenekon – sute de ofiţeri de rang superior, scriitori şi jurnalişti acuzaţi de presupuse tentative de lovituri de stat în deceniul trecut.

(Photo by Huseyin Bags/Anadolu Agency/Getty Images)

(Photo by Huseyin Bags/Anadolu Agency/Getty Images)

Protestatarii au fost dispersaţi brutal de poliţie cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă.

(Photo credit should read ADEM ALTAN/AFP/Getty Images)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.