Zi DECISIVA pentru Liviu Dragnea! Instanța se pronunță astăzi. Este totul sau nimic!

Zi care s-ar putea dovedi decisivă pentru Liviu Dragnea. Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție ia în discuție o posibilă modificarea esențială în dosarul “Bombonica”, în care președintele PSD a fost condamnat pe fond.

UPDATE. Cererea e pensionare formulată de judecătoare a fost aprobată, ceea ce înseamnă că dosarul în care este implicat Dragnea se va prelungi, iar. Decizie în folosul celui pus sub acuzare.

Liviu Dragnea află astăzi dacă unul dintre procesele penale în care este implicat va fi iar prelungit. Unul dintre judecătorii din proces a solicitat să iasă la pensie, iar cererea este analizată chiar astăzi, anunță Realitatea.net.

Luciana Mera este unul dintre cei cinci judecători ai completului care judecă apelul lui Liviu Dragnea în dosarul „Bombonica”, în care, pe fond, a primit 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, potrivit Realitatea TV.

Citiți și:  Bomba politică a anului. Dragnea va da o LOVITURA incredibila

Potrivit tragerii la sorţi din decembrie 2018, Liviu Dragnea este judecat în apel de completul de 5 judecători (C5) P2 format din judecătoarele Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa și Simona Enceanu.

În cazul eliberării din funcţie a unui judecător sau suplent din completul de 5, desemnarea altuia s-ar face, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile