“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Zelenski taie în carne vie. Ii dă afară imediat!

Cum arata si cu ce se ocupa tatal lui Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei a ales să își consolideze nucleul fidelilor, în timp ce îi dă imediat afară pe cei care sunt considerați trădători. Volodimir Zelenski taie în carne vie. Cine a scăpat şi cine ar putea completa lista demiterilor, în curând?

Volodimir Zelenski îi dă afară imediat! Președintele Ucrainei taie în carne vie. Își consolidează nucleul fidelilor
Președintele Volodimir Zelenski dorește să fie înconjurat de personalități politice care și-au arătat loialitatea în toată această perioadă de război cu Federația Rusă.

Totuși, liderul de la Kiev nu a luat de unul singur deciziile, acesta fiind înconjurat de mai multe personalități politice care au apărut extrem de des în prim-plan în timpul conflictului cu Rusia.

Așadar, îl avem, în primă fază, pe prim-ministrul de la Kiev, Denis Şmîgal, care nu dorește să rivalizeze cu președintele, chiar dacă are puteri considerabile datorită funcției sale.

De asemenea, îl avem și pe şeful administraţiei prezidenţiale, Andrii Iermak, în care președintele Volodimir Zelenski are mare încredere, chiar dacă, formal vorbind, este doar secretarul său.

Andrii Iermak a oferit recent un interviu în care spune că este managerul președintelui Volodimir Zelenski, precizând că el supraveghează ca fiecare dintre deciziile liderului să fie pusă în aplicare şi verifică rezultatele oricăror negocieri privind viitorul Ucrainei, reconstrucţia ţării şi efectele sancţiunilor împotriva Rusiei.

Lista de politicieni în care Zelenski are încredere continuă
Potrivit comentariului făcut de agenția spaniolă de presă EFE, următorul pe lista de politicieni în care Zelenski are încredere se află David Arahamia, şeful grupului parlamentar al partidului lui Zelenski, Slujitorul Poporului, după cum se arată într-o analiză publicată de Ukrainska Pravda.

Celor menționați mai sus li se adaugă fostul jurnalist Mihailo Podoliak, cel care a făcut parte din delegaţiile de negociatori cu Rusia la Minsk şi la Istanbul, el fiind responsabil cu comunicarea situaţiei de pe front, difuzarea pierderilor inamice şi negocierea schimburilor de prizonieri.

Totuși, activitatea lui Mihailo Podoliak a fost criticată de şefului Consiliului pentru Securitatea Naţională şi Apărare, Oleksii Danilov, acesta spunând că o parte din aceste competenţe revin departamentului său.

Înainte de invazia rusă, Danilov şi Consiliul său au jucat un rol important în luarea deciziilor, cum ar fi sancţiunile împotriva politicianului prorus Viktor Medvedciuk, însă lucrurile s-au schimbat iar acesta a dispărut parțial din peisaj.

Ba mai mult, invazia rusă a crescut autoritatea comandantului-șef militar Valerii Zalujnîi. Mulți cred despre acesta că este un general competent şi eliberat de vechile canoane ale generalilor din trecut de tip sovietic.

Restul apropiaților lui Volodimir Zelenski
Pe listă se află miniştrii Apărării şi de Externe, Oleksii Reznikov, respectiv Dmitro Kuleba. Ministrul de Externe este considerat cea de-a doua față a Ucrainei, la nivel internațional, deoarece este prezent în toate întâlnirile multilaterale sau bilaterale, precum şi a activităţii sale intense pe reţelele de socializare.

Dmitro Kuleba are un rol important de jucat, căutând să asigure cea mai mare proiecţie internaţională luptei Ucrainei împotriva invaziei ruse. Reznikov şi Kuleba au contribuit la îmbunătăţirea imaginii preşedintelui în faţa celor care se îndoiau de capacitatea fostului actor de comedie de a conduce ţara.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.