Zeci de traficanti de droguri au fost saltati de mascati

Nu mai putin de 21 de perchezitii au avut loc in aceasta dimineata la Timisoara, la traficanti si consumatori de droguri.

trafic-droguri-672x336

UPDATE: La una dintre adrese, un tanar a refuzat sa deschida usa oamenilor legii. Mai mult, a incercat sa scape de niste bani pe care ii indesase in buzunarele unor pantaloni scurti ce i-a aruncat de la balcon.

Manevra a fost insa observata de politisti.

UPDATE: In locuintele scotocite de oamenii legii au fost gasite diferite cantitati de droguri, respectiv sume de bani. Reteaua avea 5 membri, tineri cu varste intre 22 si 27 de ani, care se ocupau de aprovizionarea cu cannabis, hasis si ecstasy in special in zona Complexului Studentesc. Acestia aveau alti 10 intermediari care faceau tranzactiile cu clientii.

VEZI SI: Ce puteau face doi tineri drogati noaptea trecuta in Complexul Studentesc din Timisoara

Poltistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, coordonati de procurorii DIICOT, i-au trezit cu noaptea in cap pe dealerii de stupefiante din oras.

Anchetatorii erau de mai multa vreme pe urmele unei retele care aproviziona piata locala cu etnobotanice si cannabis, dar si cu pastile de ecstasy. Printre clienti se numarau si elevi din Timisoara.

25 de persoane vor fi conduse la audieri.

VEZI SI: Cine ne omoară cu droguri copiii?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *