Zeci de TIGANI au ocupat un parc din centrul Londrei

tiganilondra

Zeci de tigani fără adăpost, au ocupat din nou un parc din centrul Londrei, de unde poliţia i-a evacuat, deja, de mai multe ori. 

Presa britanica susţine că localnicii sunt alarmaţi de prezenţa imigranţilor veniţi din Estul Europei, in special de tigani.

Mai ales că este vorba de un cartier select unde preţul unei proprietăţi poate ajunge la câteva milioane de lire sterline.

Daily Mail pretinde că ei doresc să se îmbogăţească din ajutoarele sociale.

Sursa: Nationalisti.ro

One comment

  1. Noi singuri, ca romani, nu putem intreprinde ceva substantial impotriva persoanelor de etnie tiganeasca, care ne produc daune pe multiple planuri – social, moral, financiar – fara a intreprinde cu insistenta o constientizare la nivel european. Masurile trebuie sa porneasca simultan in toata Europa si nu rebuie sa se opreaasca la obiceiurile-apucaturile tiganesti ci, si la tot ce reprezinta mentalitate, comportament, obiceiuri nesanatoase, antisociale. Masurile, trebuie sa fie insotite de protejarea celor care le vor pune in practica, populatia trebuie sa fie incurajata sa ia atitudine transanta in fata unor manifestari antisociale – de orice fel !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *