Zeci de polițiști vânduți ca sclavi în Anglia de clanurile interlope

La o zi după razia majoră, polițiștii îi roagă pe interlopi să le dea pistoalele înapoi.

Efectul raziei făcute ieri de Poliția Română s-a văzut imediat! Mii de polițiști îi roagă frumos pe interlopi să le dea pistoalele înapoi și promit că nu mai fac. ”A fost o greșeală, mi-o asum. Nu e normal să sufere toți colegii mei. Jurăm că nu se va repeta”, a transmis ministrul de interne Marcel Vela, care a rugat un membru al clanului Cordunenilor să-i dea geaca de piele înapoi.

La o zi după razie, polițiștii au cerut de la Guvern mașini noi, pentru că pe ale lor le-au luat interlopii ”ca să se dea o tură”, dar nu le-au mai adus înapoi. Polițiștii care au fost recalcitranți au pățit-o și mai rău și sunt la urgențe, unde medicii încearcă să le scoată girofarele din cur.

Surse din poliție spun că de fapt nici n-ar fi fost o razie, ci mai degrabă niște polițiști au trecut pe acasă pe la interlopi, să-și salute rudele și prietenii, cu care sunt tovarăși de o viață. Din păcate, polițiștii mai fraieri au nimerit rău și au rămas și fără arme, dar și fără bani. În urma raziei au dispărut și câteva zeci de polițiști, cel mai probabil fiind vânduți ca sclavi în Anglia.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.