Zeci de etnici „neprecizati” din Romania au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți

Zeci de tigani au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți. Angajații benzinăriei au încercat să-i convingă cu vorba bună pe tigani, dar n-au avut cu cine discuta.

Zeci de tigani care au coborât dintr-un autocar într-o benzinărie din Cehia au fost protagoniștii unui episod incredibil, după ce vânzătoarele din stația de carburanți i-au închis în magazin și au chemat poliția.

Incidentul a fost povestit pe Facebook de un tigan care a asistat la toată scena: „Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, tiganii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min.

Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Tiganii au adus si raspandit virusul in Romania, si nu vorbeste nimeni depsre asta! Angajatii tigani de la penny si mega image isi tin mastile pe maini ca niste cotiere!!! Aia daca o pun pe fata in afara ca e plina de microbi de pe pielea lor slinoasa nu mai tine nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.