Zeci de etnici „neprecizati” din Romania au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți

Zeci de tigani au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți. Angajații benzinăriei au încercat să-i convingă cu vorba bună pe tigani, dar n-au avut cu cine discuta.

Zeci de tigani care au coborât dintr-un autocar într-o benzinărie din Cehia au fost protagoniștii unui episod incredibil, după ce vânzătoarele din stația de carburanți i-au închis în magazin și au chemat poliția.

Incidentul a fost povestit pe Facebook de un tigan care a asistat la toată scena: „Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete.

Citiți și:  Mesajul unui cercetător pentru cine nu crede în Covid-19: „Nu e fake. Cumnatul meu e mort şi sora mea e în spital“

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, tiganii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min.

Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție.”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

289 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
godfist
godfist
3 luni in urma cu

Tiganii au adus si raspandit virusul in Romania, si nu vorbeste nimeni depsre asta! Angajatii tigani de la penny si mega image isi tin mastile pe maini ca niste cotiere!!! Aia daca o pun pe fata in afara ca e plina de microbi de pe pielea lor slinoasa nu mai tine nimic.