“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

WOW: Românii vor avea parte de un NOU WEEKEND PRELUNGIT: Despre ce zi liberă este vorba

ZI LIBERA

Bucurie mare pentru milioane de salariați. Indiferent că vorbim despre cei angajați la stat sau cei de la privat, toți românii vor beneficia de un nou weekend prelungit.

Săptămâna de Rusalii începe cu o nouă zi liberă, dar asta nu este tot. La sfârșitul acesteia românii vor beneficia de un weekend prelungit. Toți angajații vor beneficia de o nouă zi liberă. Ziua de 1 iunie sau Ziua Copilului a fost introdusă pe lista sărbătorilor legale începÂnd cu anul 2017.

Anul acesta 1 iunie va pica într-o zi de vineri. Astfel, salariații vor avea încă o minivacanță de trei zile.

Cei care sunt obligați să lucreze în această zi, vor primi compensații și timp liber, scrie avocat.net. Angajatorii sunt obligați să acorde timp liber corespunzător în maximum 30 de zile de la data în care aceștia au fost nevoiți să lucreze. În cazul în care nu pot acorda zile libere, angajatorii trebuie să le acorde salariaților un spor salarial de minimum 100% din salariul de bază.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.