What’s Up, LA PUȘCĂRIE? DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ a anchetatorilor! A MUȘCAT UN POLIȚIST!

Cântărețul What’s Up a provocat un scandal monstru, luni seară, în apartamentul iubitei sale, Alice Badea.

Tânăra a sunat la numărul unic de urgență 112, spunând că este agresată. Polițiștii ajunși la fața locului l-au încătușat pe artist și l-au dus la secție, unde l-au audiat timp de 2 ore.

Vedeta a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile și i s-a deschis dosar pentru ultraj, după ce a fost violent și chiar a mușcat un polițist în momentul reținerii sale.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant.

Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanţii Poliţiei.

What`s Up riscă un an de închisoare!

„Marius Ivancea a fost audiat destul de repede la Parchet, la fel și cei implicați în caz, inclusiv iubita lui și martorii. Cum a sărit la trei polițiștii, i-a amenințat brutal, fizic și verbal, el are la dosar trei fapte de ultraj, ceea ce înseamnă la la finalizarea anchetei, pedeapsa lui va fi mai mare cu o treime decât cea prevăzută de lege.

Conform Codului Penal, insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 1 ani. Deocamdată, What`s Up este cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile”, a declarat Andreea Ceaușu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, citează CanCan.

LASA UN COMENTARIU