What`s Up, de urgență la spital! Ce i s-a întâmplat artistului

What`s Up a ajuns în această seară de urgență la spital! Se pare că artistul a amânat prea mult o problemă de sănătate și a ajuns la camera de urgență. Înainte de a ajunge la spital, artistul a postat pe pagina de socializare o radiografie în care arăta fanilor cu ce probleme se confruntă.

În această seară, solistul nu a mai rezistat durerilor de spate și a ajuns de urgență la spital.

„M-am internat azi de urgență. Nu mai puteam. Trebuia să mă operez vineri, dar după 2 zile la pat, plin de durere, am hotărât să vin de urgență”, a spus artistul pentru spynews.ro

Artistul a fost surprins în trecut ieșind de la spitalul Floreasca
What`s Up a fost surprins în urmă cu câteva zile de paparazzi Spynews.ro ieșind din spitalul Floreasca, unde a mers pentru investigații asupra problemelor sale mai vechi de sănătate. Artistul suferă de dublă hernie de disc și trebuie operat. Recent, cântărețul dezvăluia fanilor că va trebui să mai aștepte o săptămână până la operație, însă situația s-a agravat.

„Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze”, a spus interpretul în urmă cu câteva zile.

Și-a pus radiografia pe internet
„#? Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DISC! BINE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!”, a scris interpretul în dreptul imaginii pe care a șters-o la scurt timp.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU