WEEKEND-ul CUTITARILOR IN BUCURESTI: Scenă șocantă la metrou: Un bărbat a fost înjunghiat la stația Eroii Revoluției

inj

Scenă terifiantă în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din Bucureşti la ora 7 dimineata. Un bărbat de 56 de ani a fost înjunghiat, existând ipoteza unor reglări de conturi. Agresorul a fost reținut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii, plaga înjunghiată fiind una adâncă.

Cazul este achetat de politistii din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – DGPMB. Cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Incidentul grav din această dimineață survine la mai puțin de 48 de ore de la producerea unui alt atac cu cuțit în Capitală.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în Centrul Vechi, un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, în urma unei dispute pentru o fată. Nici până la această oră agresorii nu au fost identificati.

Detalii despre incident aici: VIDEO SOCANT: Injunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti pentru o femeie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.