Vreti salariu DUBLU?

Am avut o emisiune exceptionala, meritul fiind al unui comisar curajos al Garzii Financiare din Timisoara. Institutia va fi spulberata in curind, fiind pe cale de dizolvare! Intr-un singur an, el singur, a descoperit mafioti care au produs un prejudiciu de 150 de milioane de euro in acel an! Deci, cu 2 asemenea comisari si cu legi fara portite pentru smecheri, Romania poate incasa la buget, anual, mai multi bani decit ar aduce exploatarea criminala de la Rosia Montana! Cu doar 2 comisari si legi bune!

bani-lei-publimedia-shutterstock_51558351_mfxDin estimarile acestui om, paguba statului provocata de mafiile din Romania este de 50 de miliarde de euro/an! In conditii normale, Statul ar putea recupera minim 30 de miliarde anual! Bani care s-ar putea duce in sanatate, educatie, investitii si locuri de munca, salarii mai mari, chiar duble!

Din pacate, clasa politica transpartinica si mafiota este beneficiara a jumatate din JAFUL acestor mafii, adica 20-25 de miliarde anual! Cum sa plece mafiotii politici de la asemenea spagi?! Cum sa plece ei de bunavoie?!

Doar STRADA cu minim 2-3 milioane de romani ii va face pe politicieni si stapinii lor mafioti sa se teama si eventual sa se retraga putin! Sa se regrupeze si apoi sa atace furibund orice “noua societate normala” s-ar construi! Asadar nu e suficient sa-i zburam ci trebuie spulberati de urgenta in Justitie!

…Daca vrem salarii duble. Daca vrem sa lasam copiiilor nostri o tara si nu un lagar…Daca vrem sa fim liberi, nu sclavi si iobagi…Daca vrem…

Sa fiti iubiti!

P.S. Deocamdata nu avem nicio sansa, nu poti sa faci revolutii cu lenesi, cu fricosi, cu postaci vanitosi, cu filfizoni manierati, cu oameni care isi consuma energia in certuri pe subiecte minore, cu oameni usor de prostit sau manipulat. Aici vorbesc despre cei care acceseaza Internetul: umflati ca numar (exagerat!) si foarte usor de controlat!

Va dau un exemplu, stiati ca in Romania exista un ziar local cu 2 milioane de unici pe luna?! (cam 1.600.000 de ip-uri) Deci sintem foarte putini pe internet, sa nu ne mai gonflam, iar cei care sintem ne mai dam si foarte rotunzi! Poate intelegeti odata de ce respect zecile de mii de romani care au iesit in strada! Poate pricep si speriatii care vad numai oameni platiti! De Radu Moraru

salariu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.