Vremea se înrăutățește. Vine POTOPUL! Vezi ce ne asteaptă

Meteorologii au anunțat că până la finalul lunii decembrie vremea va avea temperaturi situate cu mult media climatologică a lunii decembrie. Săptămâna viitoare, la munte, temperaturile minime vor fi de -12 grade Celsius.

Vremea se răceşte la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori, anunţă meteorologii. În decembrie, precipitaţii mai abundente vor fi în centru, est, sud-est şi posibile ninsori în nord, centru şi la munte. Sunt posibile nopţi geroase în nord şi în centru. Vreme rece şi ninsori în nord şi în centru se anunţă şi în luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de două episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.

Citiți și:  Alerta meteo. Vremea schimba foaia. Vine frigul!

Directorul ANM a subliniat că România are încă un climat temperat-continental, chiar dacă observăm o prelungire a verilor şi a iernilor, în ultimii ani, scrie Cancan.

Totuşi, se pare că va fi una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani, cu perioade lungi de viscol şi ninsori abundente. Temperaturile vor scădea îngrijorător de mult, iar disconfortul va fi extrem de pronunţat.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile