Vrei sa-ti iei o masina la pret de telefon mobil? Iata lista masinilor scoase la vanzare de ANAF

ANAF a scos la vânzare, în această lună, zeci de mașini bune la prețuri foarte mici. Pentru cei aflați în căutarea unei mașini bune, licitațiile ANAF din întreaga țară reprezintă locul perfect pentru viitoarea achiziție.

Potrivit anunțurilor postate de Agenția Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF), zeci de mașini sunt vândute, la nivel național, la preț de… telefoane mobile.

De asemenea, în extrema cealaltă, ANAF a scos la vânzare și o serie de bolizi, printre care și un McLaren MP4-12C, a cărui valoare de piață este aproximativ 300.000 de euro.

Totuși, la Timișoara, acolo unde va fi vândută mașina, la o licitație organizată pe 25 iulie, bolidul fabricat în anul 2011 și care are un motor de 3800 cmc, poate fi cumpărat cu aproximativ 100.000 de euro.

Mai multe detalii despre licitația de la Timișoara, puteți afla pe site-ul ANAF.

Pentru luna iulie 2018, ANAF a pregătit o serie de licitații la care se vor vinde numeroase mașini bune la prețuri acceptabile.

Potrivit ANAF, prețurile mașinilor sunt stabilite de un evaluator autorizat, conform prețurilor practicate pe piață auto din România.

Prețurile mașinilor scoase la licitație scad cu 25% la fiecare licitație la care bunul mobil nu este achiziționat.

Drept urmare, mașinile pot fi cumpărate la jumătate de preț dacă la primele două licitații nu au fost achiziționate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

4 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile