Vrei propriul tău blog personal ? VreauBlog.com

blg

Fie că ești pasionat de călătorii, business, cărți sau doar vrei să îți împărtășești propriile idei în mediul online prin intermediul unui blog dar nu știi cum sa ți-l creezi iar alternativele gratuite oferite de blogger/tumbrl/wordpress nu îți oferă soluțiile complete, următorul site îți poate crea propriul tău blog dintr-o perioadă scurtă de timp.
Vreau Blog – Soluții complete pentru bloggeri îți oferă un pachet complet pentru necesitățile fiecărui blogger în parte in 3 pachete foarte avantajoase destinate posibilitatilor fiecaruia.

Fiecare pachet are inculs un domeniu .com (ex: tudorionescu.com) ales de dvs. inregistrat pe o perioada de 1 an al carui cost este inclus in costul pachetului , gazduire fie shared fie dedicata si platforma WordPress instalata.

Dupa achizitionarea unui pachet, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati crearea blogului, cei de la VreauBlog va vor tine la curent si veti primi la final datele de logare de la panoul de administrare unde puteti sa incepeti sa postati !

In caz ca doriti sa faceti bani de pe urma traficului blogului, cei de la VreauBlog va ajuta prin inscrierea in programul de monetizare unde tot ei va vor adauga o reclama de tip skyscraper pe blogul dvs. si veti primi un raport si banii in fiecare luna, in limita minima de 50 de lei. Pentru a va inscrie in programul de monetizare, trebuie sa aveti minimum 10 posturi si achizitionat un pachet argint sau aur.

4 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU