Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

VREAU RO-EXIT DE URGENTA CA SA BAG LA INCHISOARE PATRONII LACOMI SI CORUPTI CARE TERORIZEAZA ROMANII CU SALARII INUMANE !

EUROPA LIBERA NU TINE CONT DE DREPTURILE CETATENILOR ROMANI IN MOD PRIORITAR IN TARA LOR PUNAND FARA REFERENDUM IMPOSTURA MARRAKESHULUI PESTE DREPTURILE NATURALE NATIONALE ALE TARILOR CARE AU SEMNAT ACEST PACT PRIN FALSI SI NEAVIZATI REPREZENTANTI PRECUM PENALUL IOHANNIS

NU SUNT RASISTI CEI CE VOR SA LUCREZE IN TARA LOR IN CONDITII UMANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASTA ESTE O IDEOlOGIE MORTIFERA PRIN CARE. ACTIONEAZA IMPOSTURA GENERALIZATA CU CARE SUNTEM FORTATI SA RENUNTAM LA DREPTURILE NOASTRE NATURALE SI ELEMENTAR UMANE IN TARA NOASTRA .

NU E NIMENI RASIST DACA VREA SA MANANCE O PAINE MODESTA IN TARA LUI SI NU CEDEAZA IDEOLOGIEI GLOBALISTE FABRICATA SI IMPUSA CU INCHISOAREA DE CATRE OLIGARHII GLOBALISTI CU IDEOLOGIA LOR UCIGATOARE DE POPOARE PRIN INFOMETAREA LOR LA ELE ACASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ba exista lume multa in Ditrau care vrea de lucru in termeni umani nu de sclavagism !!! Acesti doi emigranti au acceptat conditii sub standardele europene de lucru . Sunt cetatene din Ditrau care au fost exploatate inuman de patronul corupt al acestei brutarii care le tinea peste programul de lucru normal fara sa le plateasca, adica pe post de sclave .
Cine este Europa asta „Libera” ? Mihai Shafir et alias ?

Dece se ascund activistii supraplatiti din banii cetatenilor europeni , care servesc ideologia oligarhilor globalisti (si a comisarilor trotzkisti nevotati de nimeni, deci ilegitimi – de la conducerea EU — UITATI-VA BINE LA URSULA VAN DER LEYEN , ACUM SEFA COMISIEI EUROPENE CARE A DELAPIDAT CA MINISTRU AL APARARII, FUNCTIA EI ANTERIOARA, A DELAPIDAT MILIARDELE ARMATEI GERMANE ASA INCAT SOLDATII GERMANIEI TRIMISI SA LUPTE PESTE TOT, MUREAU PE CAPETE PENTRU CA „NIMIC NU MAI FUNCTIONA LA CAPITOLUL ARMAMENT ” cum declara ofiterii armatei germane azi !!!! Cu, d’alde jefuitoarea asta infipta in capul Comisiei Europene dirijati voi Romania ???

Cei ce impun globalismul si falsul europenism , romanilor si ungurilor ce traiesc in Romania, trebuiesc nominalizati si demascati ! Cine indrazneste sa spuna ca patronul nu gaseste lucratori in Ditrau daca le plateste cinstit si echitabil, in loc sa aduca salahori desperati dinafara pe post de sclavi sau kuli (de la chinezi)care accepta orice conditii inumane pentru o coaje de paine nenorocita ? Cine este Europa asta „Libera”, vreau sa stiu exact cine lupta sa bage la inchisoare romanii si ungurii din Romania ca refuza sa fie sclavii unui patron tembelizat de lacomie !?

Nominal cine-i ala ?
SOSIA LUI MIHAI SHAFIR ?
Vreau numele celor care stigmatizeaza romanii si ungurii in „rasisti” pentru ca refuza sa lucreze neplatiti peste program si ca nu dau voie celor dinafara sa le ia locurile de munca ce li se cuvin lor in mod prioritar in tara lor ! Indiferent de culoarea inlocuitorilor adusi artificial dinafara, fara ca Marrakeshul sa fi trecut prin REFERENDUMUL OBLIGATORIU CE AR FI TREBUIT OBTINUT DE LA POPORUL ROMAN ?

LA FEL DE FALSA SI DE NEAVIZATA _DECI ILEGALA _ ESTE SI APARTENENTA ROMANIEI LA EU ! OBTINUTA FARA REFERENDUM NATIONAL
LA FEL ESTE SI INDATORIREA COLOSALA A ROMANIEI LA BANCILE DINAFARA, FARA REFERENDUM NATIONAL (ROMANIA NU ARE DE PLATIT ACESTE DATORII ILEGAL FACUTE IN AFARA TARII )

VREAU RO-EXIT DE URGENTA CA SA BAG LA INCHISOARE PATRONII LACOMI SI CORUPTI CARE TERORIZEAZA ROMANII CU SALARII INUMANE !

TREBUIESC SCHIMBATE LEGILE DIN TARA ASTA !

BRAVO BRUTARESELOR UNGUROAICE CARE ISI CER DREPTURILE LA O MUNCA ECHITABIL PLATITA !
E DATORIA ROMANILOR SA LE IA DREPT EXEMPLU SI SA FIE SOLIDARI CU BRUTARESELE DATE AFARA DE PATRONUL LACOM !
SI NU ALTFEL .

Caroline Gudenrode

Vezi: Brexit a reusit. Roexit este imposibil?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.