”VOR SĂ DECIMEZE POPULAȚIA”. MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNI DESPRE EPIDEMIA DE GRIPĂ DIN ROMÂNIA:

Maria Ghiorghiu are previziuni în legătură cu epidemia de gripă din România și a publicat un mesaj îngrijorător pe blogul ei personal.

”6 Februarie 2019,ora 6,09 dimineata ! Dragii mei, tot în această dimineață, m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: „Vom acţiona și de această gripă, raceală și tuse”. Prieteni dragi, la ce vă duce cu gândul aceste cuvinte, chiar dacă nu sunt în acord gramatical? Pe mine mă duce cu gândul că unii dintre semenii noștri din lumea întreagă care se cred invicibili, vor să decimeze populația pământului cu mâna lor, cu mintea lor bolnavă. Dar noi să avem grijă ca să nu le cădem în plasă, ci să fim cu inima și cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului care ne vor ajuta ca sî fim puternici sufletește și trupește și sănătoși”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *