”VOM CUCERI EUROPA, O VOM DISTRUGE SI VOM VIOLA TOT CE MISCA, DUPA CARE VOM DISTRUGE TOT!”

refugiati

Europenii sunt prea prosti ca sa se apere iar daca o fac, nu au nicio sansa oricum, pentru ca semeni de ai lor ii catalogheaza direct drept ”RASISTI”.

Este foarte simplu, trebuie doar invatate niste replici stupide si ti se vor da masa si casa dupa care ne punem planul in aplicare: DISTRUGEREA EUROPEI!” (marturisirea africanului din video)

Iata deci cum stau lucrurile de fapt, in ce ii priveste pe RAPEFUGEES, pe ”refugiati”:

Va rog, deschideti ochii tuturor!… DATI DE VESTE!!!… inca mai sunt romani care spun… ”vai, saracii…”?!?
DESTABILIZAREA EUROPEI SI CREAREA DE CONFLICTE INTERNE, INTER-ETNICE, A FOST UNUL DIN SCOPURI DE LA BUN INCEPUT!

”RAPEFUGIATII” AU FOST ADUSI SI SUNT SUSTINUTI FINANCIAR SI EI DE LA BUN INCEPUT!!
A se vedea acele video pe care vi le am aratat (le stim cu totii, acestea circula pe net de ceva timp deja), in care ”Refugiatii” in caz de naufragiu sacrificau copiii si femeile in loc sa ii protejeze si sa se sacrifice ei insisi! (!?!?!?!)
”Refugiatii” aruncau apa potabila si mancarea oferite de ajutoare, ba chiar le distrugeau!… (!!!) cand noi avem romani care mor de foame (!!!) iar europa e plina de neajutorati (social)!… (!!!) etc

Lumea nu e proasta!!!… lumea are ochi si vede! iar romanii inteleg tot, oricat ne ar manipula si tine departe de realitate massmedia noastre controlate de interesele anti-romanesti!
…………………..
Iata opinia obiectiva a unei doamne:

”Inca de la primele artocole care au aparut despre asa zisii refugiati , eu am spus ca de fapt sunt invadatori . Din cele mai vechi timpuri , in caz de razboi , femeile copii si batranii erau cei ocrotiti si pusi la adapost . Tinerii si barbatii in putere ramaneau si asi aparau teritoriile pe care le ocupau . La astia e invers ,cei ce pot lupta pleaca , si fac ravagii acolo unde au fost primiti cu compasiune si respect si femeile raman . Nu , ei nu au plecat de frica razboiului , razboiul este modul lor de viata . Au venit sa distruga ,sa faca rau sa provoace durere , cu asta se hranesc psihic . Am vazut cam acum un an si ceva un documentar ,culmea al unui post tv german , despre barbariile lor ,despre mame de baieti in extaz ca ai lor fii s-au aruncat in aer ca sa omoare si pe altii . Ce se intampla este revoltator , pare un film de groaza .” (Mariana Girbovan) sursa: Cristian Saillard

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

6 comentarii la „”VOM CUCERI EUROPA, O VOM DISTRUGE SI VOM VIOLA TOT CE MISCA, DUPA CARE VOM DISTRUGE TOT!”

 • 20 ianuarie 2016 la 08:28
  Permalink

  Nu trebuie primiti…sa stea la ei in tara…..

  Răspunde
 • 25 ianuarie 2016 la 00:26
  Permalink

  Vrem sa dainuim ca natie, cu demnitate si necalcati in picioare de barbarii acestia !
  Nu, nu ii dorim ! Conteaza si parerea noastra ! Vrem referendum !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/