SOCIETATE

„Voiau să mă cumpere ca virgină”

4131fc3a1000e8d57c1968105346e0f7

Andreea, o tânără româncă stabilită în Germania, a găsit curajul de a-şi spune povestea de viață într-un film. A fost pe punctul de a fi vândută unor traficanţi de carne vie chiar dintr-un studio de casting. Venise, împreună cu alte actriţe, să dea probe pentru un film, numai că totul s-a dovedit a fi un paravan pentru traficul de persoane. Urma, în realitate, să fie trimisă în străinătate pentru prostituţie, iar colegele ei ar fi fost abuzate sexual de cei care se prezentau ca fiind producători, a povestit tânăra la „News Hous with CNN“ de la Antena 3.

”Pe mine m-au închis într-o cameră, o cameră cu uşi din sticlă, mari, mi-au dat alcool să beau. Era o cameră, dar care avea peretele din faţă complet din sticlă. Aşa am văzut tot ce s-a întâmplat, am auzit totul.

Producătorii s-au dezbrăcat, erau total goi. Producătorul a avut direct contact sexual, pe un scaun, cu celelalte două actriţe. Le-a dat să bea multe pahare de alcool şi după aceea le-a dezbrăcat. Fetele erau în stare de şoc, într-un fel, pentru că ei le-au atins peste tot, le-au dezbrăcat”, a povestit Andreea, încă traumatizată de experiența trăită.

Totul s-a petrecut chiar în fața ei, iar ea urma să fie vândută unui bărbat din străinătate: ”Ne-a pus live video pe mine şi pe producătoare cu o persoană necunoscută. Avea ochelari de soare la ochi. Avea intenţia să mă cumpere pe mine ca virgină şi persoana era din străinătate, nu era din România. M-a pus şi pe mine să zic “Hello”, să zic câteva cuvinte. M-a ameninţat în continuare că eu sunt de acum a lor, să mă comport ca şi când aş avea 18 ani, îmi făcea complimente că deja am forme, deci nu arăt ca o adolescentă și că mă pregătesc pe mine pentru piaţa internaţională.
Am înţeles, desigur, că nu e vorba de actorie, era vorba despre mine. Am avut o frică foarte mare pentru că am realizat că eram aproape de a fi vândută pe piaţa de carne vie”, a mai povestit Andreea.

Norocul ei a fost că mama și fratele său au mers împreună cu ea la casting și ei au fost cei care și-au dat seama că ceva nu este în regulă, moment în care au chemat poliția.
”Mama mea şi fratele meu care s-au întâlnit, au înţeles că ceva este necurat pentru că nimeni nu a mai dat un semnal, nimeni nu a mai răspuns. Ei au chemat direct poliţia. A bătut mama foarte tare la uşă, bătea cu pumnii în uşă ca ei să mă lase afară, să deschidă uşa. Fix când am ieşit afară pe uşă, a intrat imediat poliţia în clădire”, a povestit Andreea.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.