Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Vloggerul Dima White, REȚINUT după ce a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat imaginile (VIDEO 18+)

Vloggerul Dima White, care bulversează de ceva timp societatea prin video-uri cu fete pe care le atinge în zone intime pentru bani și le postează pe rețelele de socializare, a fost reținut de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

photo 2023 06 23 15 45 31

Acesta publica scenele cu caracter sexual pe platformele care are audiențe semnificative – Tik-Tok, Telegram, Instagram (peste jumătate de milion de abonați). Deseori victimele nu cunoșteau că bănuitul urma să publice scenele pe aceste platforme, informează Poliția Republicii Moldova.

Dosarul vizează cazul unei adolescente de 17 ani, din nordul republicii, a cărei mamă l-a denunțat după ce i-a determinat fiica să-și arate sânii goi în fața camerei de luat vederi în schimbul sumei de 1500 de lei.

Inițial, influencerul din Cahul, domiciliat în Chișinău, cu vârsta de 25 de ani, a publicat în primăvara acestui an un anunț pe contul său, în care invita fetele care aveau nevoie de un câștig să-l contacteze.

Potrivit informațiilor preliminare, adolescenta a apreciat anunțul cu un „like” și l-a informat în comentariu că ar vrea să participe la filmare. Atunci, bănuitul a contactat-o și au comunicat timp de o săptămână și jumătate, după care acesta a revenit la propunerea de înregistrare a unui video cu ea. Acesta s-a oferit să-i achite călătoria până la Chișinău și i-a oferit un chipiu pe care i-a cerut să-l poarte în timpul scenei.

„Așa cum situația financiară a familiei era dificilă, aceasta a acceptat, iar pe mamă a informat-o că pleacă la Chișinău ca să participe la o manifestație. Filmarea a avut loc într-o pădure din Chișinău, fără ca bănuitul să-i comunice de la bun început că urma să-și ridice maioul, ca să-și arate sânii în fața camerei de luat vederi. Iar atunci când bănuitul i-a dat amănuntele, inițial aceasta a refuzat, dar tânărul a convins-o când i-a reamintit despre faptul că-i va da bani și că înregistrarea va fi partajată doar unui grup restrâns de persoane”, se spune în comunicatul de presă al Poliției.

În realitate, acesta l-a publicat pe un grup cu peste 16.000 abonați pe aplicația Telegram. Ulterior, o parte din acesta a fost preluat și pe Tik-Tok, iar apoi a fost șters. Înregistrarea video a fost însă observată de mătușa adolescentei, care i-a anunțat mama și i-a retrimis și două secvențe ale înregistrării. Femeia, la rândul ei, a depus denunțul la autorități.

„Adolescenta l-a contactat pe bănuit și i-a cerut socoteală, iar acesta i-a promis că o va recompensa cu o anumită sumă, așa cum doar câteva persoane ar fi văzut înregistrarea. Atunci când a fost audiată de către oamenii legii, în condiții speciale dedicate minorilor, adolescenta a declarat că situația familială este complicată, sunt mai mulți copii în familie, dintre care ea este cea mai mare, mama este casnică, iar tatăl vitreg era bolnav și avea nevoie de bani atât pentru alimentație, cât și pentru necesități personale”, mai informează Poliția.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale l-a audiat și pe cameraman, în calitate de complice la determinarea minorilor să comită fapte imorale, urmată de răspândirea unor astfel de informații cu caracter sexual.

În ceea ce-l privește pe învinuit, la solicitarea procurorului PCCOCS, Judecătoria Chișinău sediul Ciocana a dispus plasarea acestuia în arest preventiv pentru 20 de zile, în vederea desfășurării obiective a investigațiilor.

Pe parcursul urmăririi penale, ambii beneficiază de prezumția nevinovăției și alte drepturi procedurale prevăzute de lege. Acum, urmează să fie supuse expertizărilor dispozitivele de comunicare ale acestora și de stocare și publicare a informației cu caracter sexual.

Autoritățile urmează să investigheze și eventualitatea implicării acestuia în alte episoade similare. În context, oamenii legii invită și alte fete a căror onoare le-ar fi fost lezată prin faptele celor doi să depună denunțuri la cel mai apropiat sector de Poliție, astfel încât acțiunile acestora să fie cercetate și mai amplu, în vederea tragerii lor la răspundere și prevenirii unor noi episoade infracționale.

Amintim că, recent, deputatul Lilian Carp a depus o sesizare pe numele vloggerului Dima White, acuzându-l de „diseminarea de conținut lasciv care implică minori” de dragul atragerii publicului și profitului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.